شناسهٔ خبر: 42271916 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سیب زمینی انگشتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

سیب زمینی انگشتی یک پیش‌غذا و میان‌وعده حرفه‌ای و خوشمزه است که با کم‌ترین دردسر و در کم‌ترین زمان ممکن درست می‌شود؛ یک غذای مخصوص که به‌طور عمده از سیب زمینی آب‌پز، سمولینا و ماست تهیه می‌شود. کاربرد آرد سمولینا در این غذا همان نکته کلیدی است که این پیش‌غذا و میان‌وعده را ترد و دل‌چسب می‌کند. این آرد سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌های گروه B است و سبب کاهش وزن، سلامت قلب و بهبود هضم می‌شود. استفاده از آرد سمولینا در کنار سایر مواد غذایی از جمله نشاسته سیب‌زمینی سبب بهبود کیفیت غذایی می‌شود.

مواد لازم

آرد سمولینا نصف پیمانه
پنیر یا ماست یک چهارم پیمانه
سیب زمینی (آب پز و پوره شده) دو عدد
فلفل قرمز (خرد شده) دو عدد
آرد ذرت یک چهارم پیمانه
زنجبیل و زیره نصف قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر یا ماست را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.


سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آن‌ها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویه‌ها به خرد بافت سیب‌زمینی برود و مزه آن یک‌دست شود.

مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.

حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.

خمیر‌های سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.

تابه‌ای متوسط با دیواره بلند (وک) را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن (دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ شود.

سیب زمینی انگشتی‌ها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.

سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

سیب زمینی‌های سرخ شده را در ظرف بچینید و گرم همراه با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.

چند نکته

اگر هنگام شکل‌دادن به خمیر، حالت شکننده پیدا کرد، کمی پودر سوخاری به آن اضافه کنید.
در صورتی که پنیر یا ماست در دسترس ندارید، از نصف پیمانه آب گرم به جای آن‌ها استفاده کنید.

 

منبع: آشپزی