بیماری خبر نمیکند! گاهی ممکن است در یک روز گرم تابستانی کمی نسیم خنک به تنتان بخورد و لرز سرتاپای وجودتان را بگیرد و تب کنید.
در صورتی که بلد باشید یک سوپ مقوی درست کنید، همیشه یک خوراکی خوشمزه دارید که موقع مریضی نوش جان کنید و حالتان بهتر شود.
مواد لازم
زعفران (دمکرده) به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ مقوی
مرحله اول
درست است که سوپ زنجبیل سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند اما برای بیرون آمدن از بستر بیماری تنها قرار نیست سراغ زنجبیل بروید. شما میتوانید به روشی که در ادامه گفتهایم یک سوپ مرغ مقوی را تهیه کنید. برای شروع یک قابلمه بزرگ بردارید. سپس نمک، سیرهای خردشده، مرغ و آب را درون ظرف بریزید. زیر قابلمه را روشن کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا مرغها بپزند.
مرحله دوم
یک ماهیتابه بردارید و آن را روی حرارت قرار دهید. روغن زیتون را درون ماهیتابه بریزید تا گرم شود. سپس برنج شسته شده را به روغن گرم شده اضافه کنید. بهاندازهای برنج را تفت بدهید که به رنگ قهوهای روشن شود.
حالا پیاز را به برنج برشتهشده اضافه کنید و تفت دادن مواد را حدود دو دقیقه ادامه بدهید، تا پیازها نرم و شفاف شوند.
مرحله سوم
در این مرحله گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دادن را سه دقیقه دیگر ادامه دهید. سپس مواد آمادهشده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید.
هویج، کرفس و سیب زمینی خردشده را به مواد سوپ اضافه کنید و سوپ را هم بزنید.
مرحله چهارم
سوپ که به جوش آمد، زیر غذا را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه به آن زمان بدهید تا جا بیفتد. در این مرحله رب گوجه فرنگی، گشنیز خردشده و زعفران دمکرده را به سوپ اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه سوپ آماده است. میتوانید آن را به همراه آبلیموی تازه سرو کنید.
چند نکته
بهجای زعفران میتوانید از گیاه گلرنگ هم برای عطر و رنگ دادن به سوپ استفاده کنید. اما زعفران مقوی و انرژیبخش هم هست و خاصیت سوپ را بیشتر میکند.
بهجای گشنیز میتوانید از جعفری تازه هم استفاده کنید.
این سوپ خوشمزه را میتوانید درون ظرفهای دربسته بریزید و در فریزر نگهداری کنید. با این روش همیشه سوپ مرغ خوشمزه آماده برای استفاده دارید.
منبع: کاله
بیماری خبر نمیکند! گاهی ممکن است در یک روز گرم تابستانی کمی نسیم خنک به تنتان بخورد و لرز سرتاپای وجودتان را بگیرد و تب کنید.
در صورتی که بلد باشید یک سوپ مقوی درست کنید، همیشه یک خوراکی خوشمزه دارید که موقع مریضی نوش جان کنید و حالتان بهتر شود.
مواد لازم
زعفران (دمکرده) به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ مقوی
مرحله اول
درست است که سوپ زنجبیل سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند اما برای بیرون آمدن از بستر بیماری تنها قرار نیست سراغ زنجبیل بروید. شما میتوانید به روشی که در ادامه گفتهایم یک سوپ مرغ مقوی را تهیه کنید. برای شروع یک قابلمه بزرگ بردارید. سپس نمک، سیرهای خردشده، مرغ و آب را درون ظرف بریزید. زیر قابلمه را روشن کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا مرغها بپزند.
مرحله دوم
یک ماهیتابه بردارید و آن را روی حرارت قرار دهید. روغن زیتون را درون ماهیتابه بریزید تا گرم شود. سپس برنج شسته شده را به روغن گرم شده اضافه کنید. بهاندازهای برنج را تفت بدهید که به رنگ قهوهای روشن شود.
حالا پیاز را به برنج برشتهشده اضافه کنید و تفت دادن مواد را حدود دو دقیقه ادامه بدهید، تا پیازها نرم و شفاف شوند.
مرحله سوم
در این مرحله گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دادن را سه دقیقه دیگر ادامه دهید. سپس مواد آمادهشده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید.
هویج، کرفس و سیب زمینی خردشده را به مواد سوپ اضافه کنید و سوپ را هم بزنید.
مرحله چهارم
سوپ که به جوش آمد، زیر غذا را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه به آن زمان بدهید تا جا بیفتد. در این مرحله رب گوجه فرنگی، گشنیز خردشده و زعفران دمکرده را به سوپ اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه سوپ آماده است. میتوانید آن را به همراه آبلیموی تازه سرو کنید.
چند نکته
بهجای زعفران میتوانید از گیاه گلرنگ هم برای عطر و رنگ دادن به سوپ استفاده کنید. اما زعفران مقوی و انرژیبخش هم هست و خاصیت سوپ را بیشتر میکند.
بهجای گشنیز میتوانید از جعفری تازه هم استفاده کنید.
این سوپ خوشمزه را میتوانید درون ظرفهای دربسته بریزید و در فریزر نگهداری کنید. با این روش همیشه سوپ مرغ خوشمزه آماده برای استفاده دارید.
منبع: کاله
نظر شما