شناسهٔ خبر: 41320613 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه سوپ هویج به سبک تایلندی

در گزارش زیر طرز تهیه یک سوپ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

در مطلب زیر طرز تهیه سوپ هویج به سبک تایلندی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

هویج پوست کنده و خرد شده – نیم کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای – یک چهارم
سیر پوست کنده – ۴ حبه
روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل کم چرب – کمی
زنجبیل تازه پوست کنده – ۱ عدد
عسل – ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو – کمی
پودر کاری – ۲ قاشق چای‌خوری
نمک - کمی
بادام زمینی بوداده و خرد شده – کمی
گشنیز – کمی

طرز تهیه:

۱- نیم کیلوهویج پوست کنده و خرد شده، یک چهارم فلفل دلمه‌ای و ۴ حبه سیر پوست کنده را با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون مخلوط و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه کباب کنید و اجازه دهید خنک شود.

۲- سپس با شیر نارگیل کم چرب، زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده، یک قاشق غذاخوری عسل، آب یک عدد لیمو، دو قاشق چای‌خوری پودر کاری و مقداری نمک در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

۳- بگذارید حداقل به‌مدت دو ساعت خنک شود. سپس آن را با یک قاشق چای‌خوری بادام زمینی بو داده و بدون نمک و یک قاشق چای‌خوری گشنیز سرو کنید.

 

منبع: خراسان

در مطلب زیر طرز تهیه سوپ هویج به سبک تایلندی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

هویج پوست کنده و خرد شده – نیم کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای – یک چهارم
سیر پوست کنده – ۴ حبه
روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل کم چرب – کمی
زنجبیل تازه پوست کنده – ۱ عدد
عسل – ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو – کمی
پودر کاری – ۲ قاشق چای‌خوری
نمک - کمی
بادام زمینی بوداده و خرد شده – کمی
گشنیز – کمی

طرز تهیه:

۱- نیم کیلوهویج پوست کنده و خرد شده، یک چهارم فلفل دلمه‌ای و ۴ حبه سیر پوست کنده را با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون مخلوط و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه کباب کنید و اجازه دهید خنک شود.

۲- سپس با شیر نارگیل کم چرب، زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده، یک قاشق غذاخوری عسل، آب یک عدد لیمو، دو قاشق چای‌خوری پودر کاری و مقداری نمک در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

۳- بگذارید حداقل به‌مدت دو ساعت خنک شود. سپس آن را با یک قاشق چای‌خوری بادام زمینی بو داده و بدون نمک و یک قاشق چای‌خوری گشنیز سرو کنید.

 

منبع: خراسان

نظر شما