این سس از ترکیب ادویه های زیادی که در هر کدام از کارخانه ها کمی متفاوت است تهی می شود ، پیاز و زنجبیل ، سرکه ، روغن ، شکر، نمک ، تمبر و ماهی آنچوی تهیه می شود.
سس ورستر شایر یک چاشنی و طعم دهنده عالی برای انواع گوشت و مرغ و ماهی است . به عنوان طعم دهنده سس ها نیز بسیار استفاده می شود.
مواد لازم
سرکه سفید: ۱/۵ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ریشه زنجبیل: ۳ سانتیمتر
فلفل قرمز: ۱ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
تمر هندی: ۸۰ گرم
خرما: ۸ عدد
ماهی آنچوی: ۳ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
دانه هل: ۳ عدد
دانه تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
دانه میخک: ۴ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری
پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
پودر زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲/۵ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ریشه زنجبیل: ۳ سانتیمتر
فلفل قرمز: ۱ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
تمر هندی: ۸۰ گرم
خرما: ۸ عدد
ماهی آنچوی: ۳ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
دانه هل: ۳ عدد
دانه تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
دانه میخک: ۴ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری
پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
پودر زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲/۵ لیوان
مراحل پخت
مرحله ۱
ریشه زنجبیل، پیاز، سیر و فلفل تازه را درشت خرد کنید.
مرحله ۲
لیموها را با پوست برش بزنید.
مرحله ۳
تمبر هندی و خرما را داخل دو لیوان آب خیس کنید.
مرحله ۴
مواد بالا را به اضافه فلفل سیاه، فلفل سفید، خردل، زردچوبه، دانه میخک، چوب دارچین و تخمگشنیز داخل یک قابلمه ریخته و به آنها سرکه اضافه کنید.
مرحله ۵
ماهی آنچوی را نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله ۶
تمر هندی و خرما را با دست چنگ بزنید تا به خوبی با آب مخلوط شوند.
مرحله ۷
آخرین ماده، نمک است که باید به میزان مورد نظر خود داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس بجوش بیاید و غلیظ شود.
مرحله ۸
این زمان بین ۲ تا ۳ ساعت بسته به غلظتی که از سس انتظار دارید متفاوت است.
مرحله ۹
سس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
مرحله ۱۰
وقتی سس سرد شد، آن را از صافی رد میکنیم.
مرحله ۱۱
سسی که به این ترتیب به دست میآید از سس اماده غلیظتر است پس در نحوه استفاده آن دقت بیشتری بکنید.
ریشه زنجبیل، پیاز، سیر و فلفل تازه را درشت خرد کنید.
مرحله ۲
لیموها را با پوست برش بزنید.
مرحله ۳
تمبر هندی و خرما را داخل دو لیوان آب خیس کنید.
مرحله ۴
مواد بالا را به اضافه فلفل سیاه، فلفل سفید، خردل، زردچوبه، دانه میخک، چوب دارچین و تخمگشنیز داخل یک قابلمه ریخته و به آنها سرکه اضافه کنید.
مرحله ۵
ماهی آنچوی را نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله ۶
تمر هندی و خرما را با دست چنگ بزنید تا به خوبی با آب مخلوط شوند.
مرحله ۷
آخرین ماده، نمک است که باید به میزان مورد نظر خود داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس بجوش بیاید و غلیظ شود.
مرحله ۸
این زمان بین ۲ تا ۳ ساعت بسته به غلظتی که از سس انتظار دارید متفاوت است.
مرحله ۹
سس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
مرحله ۱۰
وقتی سس سرد شد، آن را از صافی رد میکنیم.
مرحله ۱۱
سسی که به این ترتیب به دست میآید از سس اماده غلیظتر است پس در نحوه استفاده آن دقت بیشتری بکنید.
منبع: غذالند
این سس از ترکیب ادویه های زیادی که در هر کدام از کارخانه ها کمی متفاوت است تهی می شود ، پیاز و زنجبیل ، سرکه ، روغن ، شکر، نمک ، تمبر و ماهی آنچوی تهیه می شود.
سس ورستر شایر یک چاشنی و طعم دهنده عالی برای انواع گوشت و مرغ و ماهی است . به عنوان طعم دهنده سس ها نیز بسیار استفاده می شود.
مواد لازم
سرکه سفید: ۱/۵ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ریشه زنجبیل: ۳ سانتیمتر
فلفل قرمز: ۱ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
تمر هندی: ۸۰ گرم
خرما: ۸ عدد
ماهی آنچوی: ۳ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
دانه هل: ۳ عدد
دانه تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
دانه میخک: ۴ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری
پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
پودر زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲/۵ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ریشه زنجبیل: ۳ سانتیمتر
فلفل قرمز: ۱ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
تمر هندی: ۸۰ گرم
خرما: ۸ عدد
ماهی آنچوی: ۳ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
دانه هل: ۳ عدد
دانه تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
دانه میخک: ۴ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری
پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
پودر زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲/۵ لیوان
مراحل پخت
مرحله ۱
ریشه زنجبیل، پیاز، سیر و فلفل تازه را درشت خرد کنید.
مرحله ۲
لیموها را با پوست برش بزنید.
مرحله ۳
تمبر هندی و خرما را داخل دو لیوان آب خیس کنید.
مرحله ۴
مواد بالا را به اضافه فلفل سیاه، فلفل سفید، خردل، زردچوبه، دانه میخک، چوب دارچین و تخمگشنیز داخل یک قابلمه ریخته و به آنها سرکه اضافه کنید.
مرحله ۵
ماهی آنچوی را نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله ۶
تمر هندی و خرما را با دست چنگ بزنید تا به خوبی با آب مخلوط شوند.
مرحله ۷
آخرین ماده، نمک است که باید به میزان مورد نظر خود داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس بجوش بیاید و غلیظ شود.
مرحله ۸
این زمان بین ۲ تا ۳ ساعت بسته به غلظتی که از سس انتظار دارید متفاوت است.
مرحله ۹
سس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
مرحله ۱۰
وقتی سس سرد شد، آن را از صافی رد میکنیم.
مرحله ۱۱
سسی که به این ترتیب به دست میآید از سس اماده غلیظتر است پس در نحوه استفاده آن دقت بیشتری بکنید.
ریشه زنجبیل، پیاز، سیر و فلفل تازه را درشت خرد کنید.
مرحله ۲
لیموها را با پوست برش بزنید.
مرحله ۳
تمبر هندی و خرما را داخل دو لیوان آب خیس کنید.
مرحله ۴
مواد بالا را به اضافه فلفل سیاه، فلفل سفید، خردل، زردچوبه، دانه میخک، چوب دارچین و تخمگشنیز داخل یک قابلمه ریخته و به آنها سرکه اضافه کنید.
مرحله ۵
ماهی آنچوی را نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله ۶
تمر هندی و خرما را با دست چنگ بزنید تا به خوبی با آب مخلوط شوند.
مرحله ۷
آخرین ماده، نمک است که باید به میزان مورد نظر خود داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس بجوش بیاید و غلیظ شود.
مرحله ۸
این زمان بین ۲ تا ۳ ساعت بسته به غلظتی که از سس انتظار دارید متفاوت است.
مرحله ۹
سس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
مرحله ۱۰
وقتی سس سرد شد، آن را از صافی رد میکنیم.
مرحله ۱۱
سسی که به این ترتیب به دست میآید از سس اماده غلیظتر است پس در نحوه استفاده آن دقت بیشتری بکنید.
منبع: غذالند
∎
نظر شما