شناسهٔ خبر: 40841490 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کیک شیر داغ، عصرانه خوشمزه

در این مطلب روش تهیه کیک شیرداغ آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیرداغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴ عدد تخم مرغ

شکر یک و نیم پیمانه

وانیل کمی

ارد دو و یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

شیر یک و یک چهارم پیمانه

کره ۱۰ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و اسانس را با همزن بزنید کرمی و یکدست شود.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و آهسته آرد را اضافه و با لیستک هم بزنید، شیر و کره رابا هم گرم کرده (فقط در حدی که کره آب بشه و شیر گرم بشه کافیه) بعد شیر و کره را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط کنید و در قالب ۲۳ سانتی بربزید

بین ۴۰ _۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
من مواد نصف کردم تو دوتا قالب ۲۲ سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردم و لایه بین کیک و کاورش کردم کمی خمیر هزارلا رو خورد کردم و تو فر پختم بعد با دستم خورد و ریز کردم و تمام سطح کیک رو از خورده‌های خمیر هزارلا پوشوند.

نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العاده‌ای به کیک داد و رنگش هم اگر تو عکس دقت کنید نسکافه‌ای روشن شده.

مطمئن هستم از طعمش اگر درست کنید لذت میبرید.

 

منبع: آشپزباشی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیرداغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴ عدد تخم مرغ

شکر یک و نیم پیمانه

وانیل کمی

ارد دو و یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

شیر یک و یک چهارم پیمانه

کره ۱۰ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و اسانس را با همزن بزنید کرمی و یکدست شود.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و آهسته آرد را اضافه و با لیستک هم بزنید، شیر و کره رابا هم گرم کرده (فقط در حدی که کره آب بشه و شیر گرم بشه کافیه) بعد شیر و کره را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط کنید و در قالب ۲۳ سانتی بربزید

بین ۴۰ _۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
من مواد نصف کردم تو دوتا قالب ۲۲ سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردم و لایه بین کیک و کاورش کردم کمی خمیر هزارلا رو خورد کردم و تو فر پختم بعد با دستم خورد و ریز کردم و تمام سطح کیک رو از خورده‌های خمیر هزارلا پوشوند.

نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العاده‌ای به کیک داد و رنگش هم اگر تو عکس دقت کنید نسکافه‌ای روشن شده.

مطمئن هستم از طعمش اگر درست کنید لذت میبرید.

 

منبع: آشپزباشی

نظر شما