امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیرداغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ
شکر یک و نیم پیمانه
وانیل کمی
ارد دو و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
شیر یک و یک چهارم پیمانه
کره ۱۰ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و اسانس را با همزن بزنید کرمی و یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و آهسته آرد را اضافه و با لیستک هم بزنید، شیر و کره رابا هم گرم کرده (فقط در حدی که کره آب بشه و شیر گرم بشه کافیه) بعد شیر و کره را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط کنید و در قالب ۲۳ سانتی بربزید
بین ۴۰ _۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
من مواد نصف کردم تو دوتا قالب ۲۲ سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردم و لایه بین کیک و کاورش کردم کمی خمیر هزارلا رو خورد کردم و تو فر پختم بعد با دستم خورد و ریز کردم و تمام سطح کیک رو از خوردههای خمیر هزارلا پوشوند.
نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العادهای به کیک داد و رنگش هم اگر تو عکس دقت کنید نسکافهای روشن شده.
مطمئن هستم از طعمش اگر درست کنید لذت میبرید.
منبع: آشپزباشی
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیرداغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ
شکر یک و نیم پیمانه
وانیل کمی
ارد دو و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
شیر یک و یک چهارم پیمانه
کره ۱۰ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و اسانس را با همزن بزنید کرمی و یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و آهسته آرد را اضافه و با لیستک هم بزنید، شیر و کره رابا هم گرم کرده (فقط در حدی که کره آب بشه و شیر گرم بشه کافیه) بعد شیر و کره را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط کنید و در قالب ۲۳ سانتی بربزید
بین ۴۰ _۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
من مواد نصف کردم تو دوتا قالب ۲۲ سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردم و لایه بین کیک و کاورش کردم کمی خمیر هزارلا رو خورد کردم و تو فر پختم بعد با دستم خورد و ریز کردم و تمام سطح کیک رو از خوردههای خمیر هزارلا پوشوند.
نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العادهای به کیک داد و رنگش هم اگر تو عکس دقت کنید نسکافهای روشن شده.
مطمئن هستم از طعمش اگر درست کنید لذت میبرید.
منبع: آشپزباشی
∎
نظر شما