برای تهیه کیک روسی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
طرز تهیه کیک روسی بسیار ساده است. کیک آنتیل یا همون لانه مورچه (Muraveinik) یک کیک سنتی روسی است که با خرده بیسکویت، گردو و کارامل تهیه شده است. این دستور تهیه بسیار آسان است و فقط به مواد اولیه اساسی احتیاج دارد. این کیک خوشمزه برای فصلهای کریسمس و تعطیلات یا فقط برای صبحهای شیرین آخر هفته با یک فنجان چای مناسب است.
کیکهای روسی رو همه دوست دارن، در این رسپی یک مدل کیک رو آموزش میدیم که درست کردنش بسیار ساده است.
مواد لازم:
خمیر
۱۶۰ گرم کره آب شده
۵۰ گرم شکر
۸۵ گرم خامه ترش
۳۴۵ گرم آرد
۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
کرم
۴۰۰ گرم کارامل
۱۸۰ گرم کره نرم
۱۰۰ گرم گردو خرد شده
مقداری شکلات خرد شده
مقداری سیاه دانه
طرز تهیه:
خمیر
در ظرف بزرگی کره و شکر رو مخلوط کنید. خامه ترش و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن. آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک کنید و بعد شروع کنید به مخلوط کردن و ورز دادن تا خمیری نرم به دست بیاد. خمیر رو با سلفون بپوشونید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید.
فر رو روشن کنید و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید. توی سینی فر ورق روغنی بگذارید و خمیر رو از فریزر در بیارید و روی ورق روغنی رنده کنید.
رندههای خمیر رو مرتب و صاف کنید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه در فر بپزید تا طلایی بشه و سپس از فر بیرون بیارید و بگذارید تا خنک بشه.
کرم
در ظرفی کره را بریزید و با همزن بزنید تا پفکی بشه. کارامل رو در چند مرحله اضافه کنید و هر بار خوب با همزن بزنید تا یکدست بشه.
مونتاژ
بیسکوییتهای خنک شده رو با دست خرد کنید که بصورت خرده نون در بیاد و با کرم مخلوط کنید و گردوها رو هم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه.
مخلوط به دست آمده رو در ظرف سرو بریزید و با دست بصورت لانه مورچه در بیارید و در آخر برای تزئین خرده شکلات و سیاه دانه را روش بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
منبع: شفان
برای تهیه کیک روسی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
طرز تهیه کیک روسی بسیار ساده است. کیک آنتیل یا همون لانه مورچه (Muraveinik) یک کیک سنتی روسی است که با خرده بیسکویت، گردو و کارامل تهیه شده است. این دستور تهیه بسیار آسان است و فقط به مواد اولیه اساسی احتیاج دارد. این کیک خوشمزه برای فصلهای کریسمس و تعطیلات یا فقط برای صبحهای شیرین آخر هفته با یک فنجان چای مناسب است.
کیکهای روسی رو همه دوست دارن، در این رسپی یک مدل کیک رو آموزش میدیم که درست کردنش بسیار ساده است.
مواد لازم:
خمیر
۱۶۰ گرم کره آب شده
۵۰ گرم شکر
۸۵ گرم خامه ترش
۳۴۵ گرم آرد
۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
کرم
۴۰۰ گرم کارامل
۱۸۰ گرم کره نرم
۱۰۰ گرم گردو خرد شده
مقداری شکلات خرد شده
مقداری سیاه دانه
طرز تهیه:
خمیر
در ظرف بزرگی کره و شکر رو مخلوط کنید. خامه ترش و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن. آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک کنید و بعد شروع کنید به مخلوط کردن و ورز دادن تا خمیری نرم به دست بیاد. خمیر رو با سلفون بپوشونید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید.
فر رو روشن کنید و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید. توی سینی فر ورق روغنی بگذارید و خمیر رو از فریزر در بیارید و روی ورق روغنی رنده کنید.
رندههای خمیر رو مرتب و صاف کنید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه در فر بپزید تا طلایی بشه و سپس از فر بیرون بیارید و بگذارید تا خنک بشه.
کرم
در ظرفی کره را بریزید و با همزن بزنید تا پفکی بشه. کارامل رو در چند مرحله اضافه کنید و هر بار خوب با همزن بزنید تا یکدست بشه.
مونتاژ
بیسکوییتهای خنک شده رو با دست خرد کنید که بصورت خرده نون در بیاد و با کرم مخلوط کنید و گردوها رو هم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه.
مخلوط به دست آمده رو در ظرف سرو بریزید و با دست بصورت لانه مورچه در بیارید و در آخر برای تزئین خرده شکلات و سیاه دانه را روش بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
منبع: شفان
∎
نظر شما