شناسهٔ خبر: 40420775 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

احیا و تکمیل ۱۵۳ بنگاه تولیدی و طرح نیمه تمام در سیستان و بلوچستان

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان: در سال ۹۸ تعداد ۱۵۳ بنگاه تولیدی و طرح نیمه تمام با ایجاد اشتغال ۱۱۱۶ نفر احیا و تکمیل شدند.

صاحب‌خبر -

احیا و تکمیل ۱۵۳ بنگاه تولیدی و طرح نیمه تمام در سیستان و بلوچستانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمود رضا رحمتیان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور استاندار در محل استانداری برگزار گردید گفت:در سال ۹۸ در استان تعداد ۱۵۳ بنگاه تولیدی و طرح نیمه تمام با اشتغال ۱۱۱۶ نفر احیا و تکمیل شدند.

محمود رضا رحمتیان افزود: از این تعداد ۳۳ بنگاه تولیدی غیر فعال و راکد با اشتغال ۲۵۴ نفر احیا و ۷۶ واحد تولیدی که با کمتر از ظرفیت فعالیت می‌نمودند با حمایت کارگروه ظرفیت تولید آن‌ها افزایش پیدا نمود و ۳۲۲ اشتغال جدید نیز ایجاد گردید.

او  گفت: در سال گذشته ۴۴ طرح سرمایه گذاری و تولیدی نیمه تمام از طریق حمایت کارگروه با اشتغال ۵۴۰ نفر هم به بهره برداری رسید.

رحمتیان به وضعیت طرح‌های در دست اجرای صنعتی و صنایع معدنی در استان نیز اشاره کرد و گفت: ۱۲۶۰ طرح صنعتی و تولیدی با حجم سرمایه گذاری ۳۶ هزار و ۲۲۲ میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال بالغ بر ۳۰ هزار نفر در حال اجراست که ۶۲ درصد این طرح‌ها در زاهدان می‌باشد.

وی پودر شوینده، سیمان، محصولات فلزی، سموم دفع آفات نباتی، کنسرو ماهی و بسته بندی گوشت را از جمله محصولات منتخب صنعتی استان کرد و افزود: صنایع غیر فلزی، صنایع غذایی، صنایع فلزی، صنایع شیمیایی، سلولزی، نساجی و پوشاک به ترتیب بیشترین توزیع را در استان دارد و سیمان ۷۷ درصد تولید استان را به خود اختصاص داده است.

رحمتیان در ادامه گفت: ۱۰۵۹ واحد تولیدی صنعتی با حجم سرمایه گذاری ۱۲ هزار ۸۰۳ میلیارد ریال و اشتغال ۲۴ هزار و ۴۰۰ نفر فعالیت دارند که ۹۳ درصد این واحد‌ها کوچک، ۵ درصد متوسط و ۲ درصد واحد تولیدی بزرگ می‌باشند.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: شرکت صنایع سیمان تیس ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بر اساس زمانبندی تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری خواهد رسید و در این جلسه زیر ساخت‌های شرکت سیمان تیس چابهار از جمله برق، تامین سوخت مورد نیاز، استرداد ۳۶ میلیارد ریال ارزش افزوده و راه دسترسی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/گ

نظر شما