شناسهٔ خبر: 40236101 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

آموزش پخت کیک شاتوت

کیک شاتوت، یکی از خوشمزه ترین کیک های میوه ای است که طرفداران بسیاری نیز دارد. همان طور که میوه شاتوت بسیار عالی و دلچسب است، طبخ این کیک میوه ای نیز بسیار فوق ‌العاده خواهد شد.

صاحب‌خبر -

شاتوت این میوه خوشمزه، فواید بسیاری برای سلامتی و زیبایی دارد. طعم شیرین این میوه، ارزش غذایی بالا و گونه های مختلف سیاه، سفید و قرمز آن باعث افزایش مصرف آن در جهان شده است.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • شاتوت: ۱۰۰ گرم
  • ماست: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری

مراحل پخت

  •  مرحله 1

    شکر، روغن و وانیل را در یک ظرف بریزید و کامل مخلوط کنید تا شکر در مواد حل شود.

  •  مرحله 2

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه و هم بزنید.

  •  مرحله 3

    ماست را نیز به مواد اضافه کنید.

  •  مرحله 4

    آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده و کم کم به مواد شکر اضافه و هم بزنید.

  •  مرحله 5

    میوه های شاتوت را به مخلوط اضافه کنید.

  •  مرحله 6

    حالا مایع کیک آماده شده را درون قالب فر بریزید.

  •  مرحله 7

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و کیک را به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

منبع: غذالند

شاتوت این میوه خوشمزه، فواید بسیاری برای سلامتی و زیبایی دارد. طعم شیرین این میوه، ارزش غذایی بالا و گونه های مختلف سیاه، سفید و قرمز آن باعث افزایش مصرف آن در جهان شده است.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • شاتوت: ۱۰۰ گرم
  • ماست: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری

مراحل پخت

  •  مرحله 1

    شکر، روغن و وانیل را در یک ظرف بریزید و کامل مخلوط کنید تا شکر در مواد حل شود.

  •  مرحله 2

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه و هم بزنید.

  •  مرحله 3

    ماست را نیز به مواد اضافه کنید.

  •  مرحله 4

    آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده و کم کم به مواد شکر اضافه و هم بزنید.

  •  مرحله 5

    میوه های شاتوت را به مخلوط اضافه کنید.

  •  مرحله 6

    حالا مایع کیک آماده شده را درون قالب فر بریزید.

  •  مرحله 7

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و کیک را به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

منبع: غذالند

نظر شما