چی لازم دارم:
سیب زمینی – ۷۰۰ گرم
تخم مرغ - دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده – ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده - ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده - یک عدد
شیر- ۳ قاشق سوپ خوری
آرد سفید – به مقدار لازم
آرد سوخاری – ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
روغن – کمی
چطور بپزم:
سیب زمینیها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خردکنید مقداری آب و نمک به آن بیفزایید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
آنها را بپزید.
سیب زمینیها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و درآخردرآرد سوخاری بغلتانید.
مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
چی لازم دارم:
سیب زمینی – ۷۰۰ گرم
تخم مرغ - دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده – ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده - ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده - یک عدد
شیر- ۳ قاشق سوپ خوری
آرد سفید – به مقدار لازم
آرد سوخاری – ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
روغن – کمی
چطور بپزم:
سیب زمینیها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خردکنید مقداری آب و نمک به آن بیفزایید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
آنها را بپزید.
سیب زمینیها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و درآخردرآرد سوخاری بغلتانید.
مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
نظر شما