شناسهٔ خبر: 39828174 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

کیک سیب زمینی گزینه‌ای ساده برای ایجاد تنوع

خراسان خراسان

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خردکنید مقداری آب و نمک به آن بیفزایید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن‌ها را بپزید.

صاحب‌خبر -
چی لازم دارم:

سیب زمینی – ۷۰۰ گرم
تخم مرغ - دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده – ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده - ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده - یک عدد
شیر- ۳ قاشق سوپ خوری
آرد سفید – به مقدار لازم
آرد سوخاری – ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
روغن – کمی

چطور بپزم:

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خردکنید مقداری آب و نمک به آن بیفزایید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
آن‌ها را بپزید.

سیب زمینی‌ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و درآخردرآرد سوخاری بغلتانید.
مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
چی لازم دارم:

سیب زمینی – ۷۰۰ گرم
تخم مرغ - دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده – ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده - ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده - یک عدد
شیر- ۳ قاشق سوپ خوری
آرد سفید – به مقدار لازم
آرد سوخاری – ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
روغن – کمی

چطور بپزم:

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خردکنید مقداری آب و نمک به آن بیفزایید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
آن‌ها را بپزید.

سیب زمینی‌ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و درآخردرآرد سوخاری بغلتانید.
مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

نظر شما