شناسهٔ خبر: 42046077 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه تراول کیک شاتوت

در گزارش زیر طرز تهیه تراول کیک شاتوت را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  تراول کیک شاتوت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد،۳۳۵ گرم، دو لیوان فرانسوی پر و٤ ق س ارد
تخم مرغ،۳۰۰ گرم

۶ عدد، خامه صبحانه،۱۸۰ گرم
شکر،۴۳۰ گرم

۳۵۰ گرم زدم
کره،۱۲۵ گرم

بکینگ پودر،۲ ق چ

وانیل،۱/۴ ق چ، رنده‌ی پوست لیمو،۱ق س

طرز تهیه:

آرد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین، فر روی ۱۷۰ درجه‌ برقی و یا ۱۸۰ گازی روشن شود.

مواد هم دمای محیط باشن، کره رو آب کنین و بذارین خنک بشه، تخم مرغها، شکر و وانیل و رنده‌ی پوست لیمورو با همزن ٥ دقیقه بزنین، تا سفید و کشدار بشه، سپس خامه رواضافه ومخلوط کنین.

آردرو کم کم اضافه و با دور کند همزن مخلوط کنین، سپس کره‌ آب شده‌ خنک رو با لیسک بصورت دورانی فولد و مخلوط کنین، مایع کیک رو داخل قالب لوف ٢٦*١٠*١٠ ریخته و بذارین داخل فر داغ به مدت ٥٠ تا٦٠ دقیقه، تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاد.

بعداز خنک شدن کیک، داخل کیک رو با ابزار و چوب باقلوا خالی کردم و باژله‌ شاتوت پرکردم، قسمت گنبدی روی کیک رو هم برداشتم و باگاناش سفید یک لایه پوشاندم.

طرز تهیه ژله شاتوت:

نصف لیوان آب رو با دو سه قاشق شکر چند دقیقه بذارین روی حرارت تا شکر حل بشه، سپس یک لیوان پر شاتوت رو اضافه کرده و بذارین ٤ دقیقه بپزه و بعدیک ق س پر پودر ژلاتین رو اضافه کرده و خوب هم بزنین تا ژلاتین حل بشه، میتونین ١ دقیقه روی حرارت، بذارین و هم بزنین، ژله رو بذارین خوب خنک بشه (تومحیط) سپس داخل حفره‌ی کیک رو با ژله‌ شاتوت پر کنین و روی کیک رو به دلخواه تزیین کنین

نوش جان

منبع: shirini ba asatid

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  تراول کیک شاتوت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد،۳۳۵ گرم، دو لیوان فرانسوی پر و٤ ق س ارد
تخم مرغ،۳۰۰ گرم

۶ عدد، خامه صبحانه،۱۸۰ گرم
شکر،۴۳۰ گرم

۳۵۰ گرم زدم
کره،۱۲۵ گرم

بکینگ پودر،۲ ق چ

وانیل،۱/۴ ق چ، رنده‌ی پوست لیمو،۱ق س

طرز تهیه:

آرد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین، فر روی ۱۷۰ درجه‌ برقی و یا ۱۸۰ گازی روشن شود.

مواد هم دمای محیط باشن، کره رو آب کنین و بذارین خنک بشه، تخم مرغها، شکر و وانیل و رنده‌ی پوست لیمورو با همزن ٥ دقیقه بزنین، تا سفید و کشدار بشه، سپس خامه رواضافه ومخلوط کنین.

آردرو کم کم اضافه و با دور کند همزن مخلوط کنین، سپس کره‌ آب شده‌ خنک رو با لیسک بصورت دورانی فولد و مخلوط کنین، مایع کیک رو داخل قالب لوف ٢٦*١٠*١٠ ریخته و بذارین داخل فر داغ به مدت ٥٠ تا٦٠ دقیقه، تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاد.

بعداز خنک شدن کیک، داخل کیک رو با ابزار و چوب باقلوا خالی کردم و باژله‌ شاتوت پرکردم، قسمت گنبدی روی کیک رو هم برداشتم و باگاناش سفید یک لایه پوشاندم.

طرز تهیه ژله شاتوت:

نصف لیوان آب رو با دو سه قاشق شکر چند دقیقه بذارین روی حرارت تا شکر حل بشه، سپس یک لیوان پر شاتوت رو اضافه کرده و بذارین ٤ دقیقه بپزه و بعدیک ق س پر پودر ژلاتین رو اضافه کرده و خوب هم بزنین تا ژلاتین حل بشه، میتونین ١ دقیقه روی حرارت، بذارین و هم بزنین، ژله رو بذارین خوب خنک بشه (تومحیط) سپس داخل حفره‌ی کیک رو با ژله‌ شاتوت پر کنین و روی کیک رو به دلخواه تزیین کنین

نوش جان

منبع: shirini ba asatid

نظر شما