شناسهٔ خبر: 39656004 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۹۹ هزار خانواده در رفسنجان و انار غربالگری کرونا شدند

کرمان - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: ۹۹ هزار خانوار در شهرستان‌های رفسنجان و انار از نظر ابتلا به کرونا غربالگری و بیماریابی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علی اسماعیلی ندیمی عصر یکشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه وضعیت بحران کرونا در اسفندماه بسیار سخت و طاقت ‌فرسا بود و در فروردین مردم برای رعایت نکات بهداشتی بهتر ترغیب شدند افزود: شبکه بهداشت شهرستان انار برای کنترل بیماری کرونا در شمال استان پست قرنطینه ای راه اندازی کرد.

وی اظهار داشت: در پست های قرنطینه ای ورود و خروج خودروها کنترل و سرنشینان تب سنجی می شدند به طوری که در اوایل فروردین روزانه از ورود ۵۰۰ خودرو ممانعت و برگردانده می شد.

اسماعیلی ندیمی با بیان اینکه ۳۵۰ هزار نفر در قالب ۱۰۲ هزار خانوار در رفسنجان و انار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان قرار دارند تصریح کرد: پرسنل حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، با بیش از ۳۳۰ هزار نفر (در قالب ۹۹ هزار خانوار) با ۳۵۰ هزار نفر از افراد تحت پوشش، تماس گرفتند و ضمن بیماریابی خانه به خانه از آنان خواستند برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا مقررات بهداشتی را رعایت کنند.

وی تصریح کرد: در مدت زمان کوتاهی پتانسیل های نهفته بکارگیری شد و تولید ماسک، مواد و ژل ضدعفونی کننده، الکل، گان و وسایل حفاظتی توسط شرکت های دانش بنیان، بسیج جامعه پزشکی، خیّرین، موکب ها آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: هنوز مشخص نیست که بهبود یافتگان دوباره به این ویروس مبتلا می شوند یا نه و آیا کرونا عارضه ای در افراد مبتلا به جا خواهد گذاشت؟  زیرا هنوز فرصت‌ بررسی عوارض این بیماری به دست نیامده و به هیچ وجه این بیماری هنوز تمام‌ نشده است.

وی توصیه کرد: مردم از شستن‌ دست ها، صورت و رعایت نکات بهداشتی غفلت نکنند و باید به این ویروس عادت کرد تا در آینده رفتار این ویروس مشخص شود.

ابتلای‌ ۱۳ نفر از کادر درمانی رفسنجان به کرونا

معاون‌ درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در رفسنجان و انار ۶۸ مورد مبتلا داشتیم‌ که از این تعداد ۱۳ نفر از کادر درمانی بودند و این افراد به مدت ۲ هفته قرنطینه خانگی شدند که منجر به بستری شدن آن ها در بیمارستان‌ نشد.

محمدرضا میرزابیگی افزود: برای مبارزه با این بیماری و مدیریت اوضاع، بیمارستان مرادی رفسنجان با ۸۰ تخت تعطیل شد تا در صورت افزایش مبتلایان از این بیمارستان استفاده شود.

میرزابیگی تصریح کرد: بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) رفسنجان نیز برای بستری بیماران مبتلا و مشکوک به کرونا مهیا شد و ۲ بخش مردان به این امر اختصاص داده شد ضمن اینکه بخش های دیگر این بیمارستان از جمله اطفال، جراحی، مغز و اعصاب و غیره نیز به بیماران دیگر خدمات ارائه می داد که مراجعه کنندگان به این بخش ها در این مدت بسیار کم بودند.

وی بیان کرد: برای اینکه عامل بیماری، ویروس کرونا از بیمارستان علی ابن ابیطالب رفسنجان بیرون نرود ۳۷ جلسه داخلی در این بیمارستان برگزار و اقدامات و تدابیر لازم برای مواجهه با این موضوع انجام شد زیرا آلوده ترین جا برای یک شهرستان بیمارستان آن شهر است به طوری که ۴۶ درصد آلودگی به این ویروس از طریق بیمارستان ها است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع ۶۸ مورد مثبت به کرونا در رفسنجان ۱۳ نفر فوت کردند که بالای ۷۰ سال سن داشتند.

نظر شما