به گزارش خبرگزاری برنا؛ دکتر "محمدرضا میرزابیگی" ظهر امروز ۷ اردیبهشت ماه در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، اظهار کرد: در آغاز شیوع ویروس کرونا برآورد ۵۰۰ تخت بیمارستانی در رفسنجان شد، که شرایط می توانست تبدیل به بحران شود اما خوشبختانه به لطف خداوند و با زحمات در درون و بیرون دانشگاه توانستیم بحران را به خوبی پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه در جریان شیوع ویروس کرونا مدیریت دانشگاه و معاونت ها دست در دست هم یک مشت شده تا با سرافرازی این بحران را به پایان برسانند، افزود: برای مبارزه با این بیماری و مدیریت اوضاع، بیمارستان مرادی رفسنجان با ۸۰ تخت تعطیل شد تا در صورت افزایش مبتلایان به کووید 19 از این بیمارستان استفاده شود.
میرزابیگی بیان کرد: بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) جهت بستری بیماران مبتلا و مشکوک آماده شده بود که در این راستا ۲ بخش مردان به این امر اختصاص داده شد ضمن اینکه بخش های دیگر این بیمارستان از جمله اطفال، جراحی، مغز و اعصاب و ... هم به دیگر بیماران خدمات ارائه می دادند که خوشبختانه مراجعه کنندگان به این بخش ها در این مدت کم بودند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: برای اینکه عامل بیماری و ویروس از بیمارستان علی بن ابیطالب رفسنجان خارج نشود، ۳۷ جلسه داخلی در این بیمارستان برگزار و اقدامات و تدابیر لازم برای مواجهه با این موضوع انجام شد زیرا آلوده ترین مکان برای انتقال ویروس در یک شهرستان بیمارستانهای آن شهر است.
میرزابیگی با بیان اینکه ۴۶ درصد آلودگی به ویروس کرونا از بیمارستان ها نشات گرفته می شود ادامه داد: بایستی بیماری کرونا را کنترل می کردیم و اینکه عامل بیماری و ویروس از بیمارستان خارج نشود زیرا آلوده ترین نقطه شهر، بیمارستان است و خوشبختانه بیماری از بیمارستان خارج نشد.
وی با بیان اینکه از مجموع ۶۸ مورد مثبت به کرونا در رفسنجان ۱۳ نفر فوت کردند که بالای ۷۰ سال سن داشتند عنوان کرد: هم اکنون در دو بخش داخلی مردان و زنان کرونا، ۹ بیمار بستری هستند که سه بیمار مثبت قطعی می باشند، همچنین در بخش آی سی یو کرونا نیز ۴ بیمار مثبت یا مشکوک به کرونا بستری هستند.
بیشتر بخوانید:
- صنف آرایشگران نیازمند مساعدت دولت/ خطر تعطیلی و تعدیل نیروی در آرایشگاهها بهدلیل شیوع کرونا
- آیا کم خوابی در این روزهای کرونایی با علاقه بیشتر به مصرف مواد غذایی شیرین ارتباطی دارد؟
نظر شما