به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
∎
آهنچیان با اشاره به آغاز فعالیت "ستاد ملی مبارزه با کرونا" از دوم اسفند ۹۸ گفت: وزارت علوم با تشکیل کمیتههای آموزش وضعیت تحصیلی دانشجویان را به شکل گسترده و مستمر پیگیری میکند. نتیجه فعالیت کمیتهها باعث شد که آموزش دانشجویان همچنان ادامه داشته باشد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم از ادامه آموزش به دو روش الکترونیکی "برخط" و برون خط" نام برد و افزود: حذف نیم سال تحصیلی دانشجویان صحت ندارد و منتفی است.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم با بیان اینکه بجای آزمونها و امتحانات پایان ترم، ارزشیابی مستمر لحاظ میشود، افزود: تنها دانشجویانی که در محل زندگی آنها به اینترنت دسترسی ندارد می توانند درخواست حذف نیم ترم بدهند.
آهن چیان در گفتگو با ۱۸:۳۰ افزود: تنها مشکل آموزش الکترونیکی افزایش پهنای باند مخابراتی بود که برطرف شده است.
او از تجربه مفید آموزش عالی در مقابله با کرونا گفت و افزود: تلاش میشود آموزش بیش از ۴ میلیون نفر دانشجو در تمام دانشگاههای کشور بصورت برخط در این موقعیت خاص کشور آموزش ببینند. دانشگاهها در آموزش الکترونیکی عملکرد مثبتی داشته اند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم: ویروس کرونا باعث شد ظرفیت های آموزش الکترونیکی و عملکرد سریع وزارت علوم در استمرار آموزش واحد های آموزشی سنجیده شود.
آهن چیان، مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم گفت: اغلب دانشجویان، نسل دیجیتال هستند اما برخی از اساتید رغبتی به این فضا و نوع آموزشی نداشتند.
"احمد حیدری" سخنگوی دانشگاه آزاد با اعلام اینکه دانشگاه آزاد با یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دانشجو بزرگترین دانشگاه حضوری جهان محسوب میشود، گفت: آموزش مجازی و الکترونیکی سبک جدیدی در آموزش عالی کشور بوجود آورده است.
قائممقام معاونت آموزش وزارت بهداشت سیستم آموزشی رشته های پزشکی را بصورت متفاوت و در بالین بیمار و در بیمارستان ها اعلام کرد و افزود: دانشجویان رشته های پزشکی با رعایت پروتکل های اعلام شده بخش از آموزش و کارورزی خود را در بیمارستان ها می گذرانند.
"حمید اکبری " از توقف آموزش های تئوری دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی گفت و افزود: آموزش در کلاس های حضوری متوقف شده است و دانشگاه از روش الکترونیکی غیر حضوری استفاده می کند.