مواد لازم برای جوجه ماستی:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزی معطر (پونه، ترخان، مرزه) به مقدار لازم
گل محمدی در صورت تمایل مقدار کمی
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه کباب ماستی:
برای تهیهی جوجه ماستی ابتدا مرغها را بشویید و اجازه بدهید خوب آب آنها بروند، زیرا اگر مرغها آب داشته باشند مزه و عطر نمیگیرند پس اجازه بدهید آب مرغها کاملا بروند.
سپس به مرغها نمک و فلفل بهتر است فلفل سیاه را خودتان بسابید و از پودر آماده اش استفاده نکنید.
سپس سبزیهای معطر و اگر تمایل داشتید مقداری پودر گل محمدی را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و بعد ماست چکیده و روغن زیتون را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید که مرغها خرد نشوند و روی آن سلفون بکشید و چند ساعتی در یخچال استراحت بدهید؛ و بعد از آن به سیخ بکشید و روی شعله ملایم ذغال یا آتش کباب کنید؛ و به همراه گوجه و لیمو ترش و با برنج یا نان میل کنید.
نکاتی برای تهیه جوجه ماستی:
• برای پخت جوجه کباب ماستی، به هیچ عنوان از ماست دیگر به غیر از ماست چکیده استفاده نکنید، زیرا آب نباید داشته باشد. ماست باید در حدی باشد که مرغها آغشته به ماست باشند، اما در آن شناور نباشند.
• برای درست کردن جوجه ماستی لازم نیست از پیاز، آبلیمو، زعفران یا زردچوبه استفاده کنید.
• میتوانید به مقدار خیلی خیلی کم از رزماری با سبزیهای معطر مخلوط کنید و استفاده کنید.
• همان طور که میدانید جوجه ماستی زرد رنگ نیست.
• اگر خواستید میتوانید گل محمدی را حذف کنید گل محمدی برای این است که مقداری از سردی گوشت مرغ را بگیرد. زیرا گل محمدی طبعی گرم دارد؛ و طعم خوبی به جوجه میدهد.
منبع: بیتوته
∎
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزی معطر (پونه، ترخان، مرزه) به مقدار لازم
گل محمدی در صورت تمایل مقدار کمی
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه کباب ماستی:
برای تهیهی جوجه ماستی ابتدا مرغها را بشویید و اجازه بدهید خوب آب آنها بروند، زیرا اگر مرغها آب داشته باشند مزه و عطر نمیگیرند پس اجازه بدهید آب مرغها کاملا بروند.
سپس به مرغها نمک و فلفل بهتر است فلفل سیاه را خودتان بسابید و از پودر آماده اش استفاده نکنید.
سپس سبزیهای معطر و اگر تمایل داشتید مقداری پودر گل محمدی را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و بعد ماست چکیده و روغن زیتون را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید که مرغها خرد نشوند و روی آن سلفون بکشید و چند ساعتی در یخچال استراحت بدهید؛ و بعد از آن به سیخ بکشید و روی شعله ملایم ذغال یا آتش کباب کنید؛ و به همراه گوجه و لیمو ترش و با برنج یا نان میل کنید.
نکاتی برای تهیه جوجه ماستی:
• برای پخت جوجه کباب ماستی، به هیچ عنوان از ماست دیگر به غیر از ماست چکیده استفاده نکنید، زیرا آب نباید داشته باشد. ماست باید در حدی باشد که مرغها آغشته به ماست باشند، اما در آن شناور نباشند.
• برای درست کردن جوجه ماستی لازم نیست از پیاز، آبلیمو، زعفران یا زردچوبه استفاده کنید.
• میتوانید به مقدار خیلی خیلی کم از رزماری با سبزیهای معطر مخلوط کنید و استفاده کنید.
• همان طور که میدانید جوجه ماستی زرد رنگ نیست.
• اگر خواستید میتوانید گل محمدی را حذف کنید گل محمدی برای این است که مقداری از سردی گوشت مرغ را بگیرد. زیرا گل محمدی طبعی گرم دارد؛ و طعم خوبی به جوجه میدهد.
منبع: بیتوته