اعتمادآنلاین| بنابر اعلام کانال تلگرامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه چند توصیه و راهکار برای تمیز کردن سطوح خانه و آشپزخانه را میخوانیم:
مواد ضدعفونی کننده مناسب برای سطوح آشپزخانه
- بهترین موادی که برای تمیز و ضدعفونی کردن خانه مورد استفاده قرار میگیرند، انواع مواد شوینده، آب ژاول، الکل اتانول، پرکلرین و اپیمکس است. این مواد بهترین مواد مورد استفاده برای ضدعفونی کردن سطوح هستند.
بهتر است روزی 3 بار با استفاده از مواد شوینده و اسفنج، شیرآلات و سینک ظرفشویی را کامل بشویید. یک اسپری حاوی مقداری الکل و آب در کنار ظرفشویی قرار داده و گاهی روی شیر و سینک ظرفشویی اسپری کنید تا با این کار از تمیز بودن این سطوح مطمئن شوید.
ضدعفونی کردن یخچال و فریزر
تمامی مواد غذایی و خوراکی که داخل یخچال دارید را خوب ضدعفونی کنید و تحت هیچ شرایطی سبزیجات و میوههای نشسته را داخل یخچال قرار ندهید.
پیاز خام یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی و بیضرر است. یک پیاز خام را از وسط نصف کرده و داخل یخچال قرار دهید تا فضای داخل یخچال را ضدعفونی کند.
دستگیره و درب یخچال را روی چند بار با الکل ضدعفونی کنید.
حداقل روزی یک بار کف آشپزخانه را با مواد شوینده تمیز کنید.
شستشوی دستها با آب و صابون قبل از ورود به آشپزخانه
ضدعفونی کردن تمامی سطوح به صورت روزانه خصوصا دستگیرههای کابینت، یخچال، کشو، گاز
ضدعفونی کردن خریدهای منزل
اما چگونه خریدهایمان را ضدعفونی کنیم تا کرونا به آشپزخانههایمان وارد نشود؟
درب ورودی خانه محدوده یا مرز فرضی تعیین کنید که همه خریدهایتان را در آنجا بگذارید، ترجیحا در یک تشت یا لگن بزرگ.
کارت، موبایل، کلید، سوئیچ را روی دستمال بگذارید و در اولین فرصت ضدعفونی کنید و صورت و دستهایتان را تا آرنج خوب بشویید.
خریدها را به آشپزخانه منتقل کنید و با اسکاچ، مایع ظرفشویی و آب بشویید، بعد از شستن خریدها سینک را هم بشویید.
منبع: ایسنا
نظر شما