به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که این روزها به عنوان رئیس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا هم فعالیت میکند اظهار کرد: با تحقیق روی داروهایی که در کشور موجود بود و برای ضایعه کرونا به کار گرفته شد موفقیت خوبی کسب کردیم بد و روش درمانی جدید حاصل شد که نسبت به درمانهای رایج و مرسوم مدت بستری به ۴ روز کاهش یافت.
او ادامه داد: بیماری کرونا تاکنون برای خودش درمان ندارد و صحبت از درمان بیماری کرونا نمیکنیم بلکه ضایعه ریوی که متعاقب بیماری کرونایی که منجر به افت اکسیژن، بستری و حتی منجر به مرگ میشود.
قانعی با اشاره به اینکه از ترکیب سه داروی ازیترونایسین، ناپروکسن و پردنیزولون این دارو اضافه شد، گفت: بدون اینکه در درمان دارویی بیماران مبتنی بر وگدستورالعنل وزارت بهداشت خللی وارد شود بیماران طی یک هفته و در دو گروه بودند که یک گروه این دارو را گرفتند و یک گروه نگرفته اند.
قانعی با اشاره به اینکه تمام مجوزهای اخلاقی را دریافت کرده بودیم، اظهار کرد: امروز صبح گزارش لازم به معاون درمان وزیر و دبیر ستاد مدیریت کرونا رسید و مقرر شد که اعلام کنم این کار به عنوان شروع بیماری درمانی است و نتایج به زودی در قالب مقالهای منسجم منتشر می شود که مورد استفاده محققان دنیا باشد و تعداد بیماران هم به ۱۰۰ نفر افزایش مییابد.
او بیان کرد: آنچه به آن دست یافتیم شاخص های التهاب را کاهش میدهد و محققان دریافتند که میزان التهاب و ورم ریه چقدر است که با ترکیب این داروها CRP سریعا کاهش و مدت بستری بیمار به طور محسوس کاهش می یابد.
دبیر علمی ستاد کرونا بیان کرد: البته این شروع کار است و بعد از بررسی لازم و هماهنگی با وزارت بهداشت در سطوح دیگر کارهای بعدی اعلام می شود.
او با اشاره به اینکه ۲۸ نفر در گروه درمان هستند و ۳۱ در گروه کنترل بودتد، گفت: در مجموع این افراد را تست کردیم که پزشکان در انتخاب آن تاثیری نداشتند و آنچه در پایان حاصل شد ۴۰ درصد قبل از ۴ روز مرخص شدند.
انتهای پیام/
نظر شما