در پی درگذشت حاجیه خانم سیده فاطمه خاتمی، خواهر بزرگوار رییس دلت اصلاحات، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامهای جداگانهای این ضایعه را به وی و همسر آیتالله روح الله خاتمی(ره) تسلیت گفت.
به گزارش ایلنا، متن این پیام به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون
"رییس بنیاد امید ایرانیان"
با سلام و احترام،
اندوه در گذشت خواهر گرامیتان، بانویی از سلسله جلیله سیادت و روحانیت موجب تاثر و تالم شد.
حاجیه خانم سیده فاطمه خاتمی مظهر ایمان، ادب و پاكی و مادر شهید والامقام حسن خلیلی پس از عمری بندگی خدا و خدمت
به خلق، اینك جان به جان آفرین تسلیم كرده است. اطمینان دارم كه لطف پروردگار متعال همیشه تسلی بخش جنابعالی که مخلصانه در راه امام و خدمت به انقلاب و مردم تلاش کرده اید، است.
ضمن تقدیم مراتب خالصانه تعزیت و تسلیت به خاندان مکرم و محترم خاتمی،ضیایی و خلیلی اردکانی بویژه برادران بزرگوارتان آقایان علی و دکتر محمدرضا خاتمی و مردم شریف و نجیب یز د و اردکان و همه ارادتمندان آن بانوی گرانقدر، برای آن مرحومه مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند منان آرزومندم.
محمدرضا عارف
∎