اگر بتوانید متفاوت و خلاقانه فکر کنید آشپزی به مراتب برایتان سادهتر خواهد شد. اگر از سرازیر شدن اشک تان در حین خرد کردن پیازها یا دیگر مشکلات رایج در آشپزی خسته شده اید، باید بدانید که برای آنها راه حلهایی پیدا شده. در واقع ترفندهای خلاقانهای وجود دارد که از آنها میتوانید در آشپزخانه و هنگام آشپزی کمک بگیرید. در ادامه با تعدادی از این ترفندهای آشپزی آشنا خواهیم شد.
۱- برای اینکه خرد کردن پیاز اشک تان را در نیاورد، هنگام بریدن پیاز یک عدد نان بین دندان هایتان نگه دارید. با این کار گاز پیاز جذب نان میشود و دیگر اشک تان سرازیر نمیشود.
۲- اگر بعد از شکستن تخم مرغ تکهای از پوست آن درون زرده و سفیده افتاد، به جای فرو کردن انگشتان تان در آن، با باقیماندهی پوست تخم مرغ میتوانید به راحتی آن تکه پوست را از ظرف بیرون بکشید.
۳- اگر قصد پخت کیک فنجانی داشتید، اما در خانه کاغذ مخصوصش را نداشتید یا حتی برای صرفه جویی در هزینهها میتوانید از فنجانهای خودتان و همینطور کاغذ شیرینی پزی به جای کاغذ کیک فنجانی استفاده کنید و کیکهای فنجانی خود را به راحتی درون آنها بپزید.
۴- برای آنکه بتوانید پوست میوهها را راحت بکنید میتوانید آنها را به مدت ۵ دقیقه درون آب یخ بگذارید. بعد از آن پوست میوه به راحتی جدا خواهد شد.
۵- اگر آشپزخانهی کوچکی دارید یا همیشه هنگام آشپزی با کمبود جا در آشپزخانه مواجه هستید میتوانید یکی از کشوهای آشپزخانه را باز و تختهی برش خود را به راحتی روی آن قرار دهید.
۶- برای آنکه بتوانید تخم مرغ پخته را صاف و مرتب برش بزنید میتوانید ابتدا کارد را زیر آب سرد بگیرید. با این کار تخم مرغ دیگر هنگام برش خوردن، خرد یا تکه تکه نخواهد شد.
۷- اگر به تخم مرغ در حال سرخ شدن مقداری آب اضافه کنید، نیمرویی صاف و یکدست خواهید داشت و بالای آن به رنگ نارنجی آفتابی در خواهد آمد.
۸- با تفت دادن چاشنیهای خود با حرارت کم میتوانید به طعم روغن طبیعی آنها شدت دهید.
۹- هنگام پختن برنج، در قابلمه را بسته نگه دارید تا بخار آب به پخته شدن برنج کمک کند.
۱۰- هنگام پخت نان و شیرینی، مواد را بر حسب وزن اندازه بگیرید نه بر حسب حجم.
۱۱- گوجه فرنگی و مرکبات را هرگز در یخچال نگه ندارید، چون سرما باعث از بین رفتن طعم و بوی آنها میشود.
۱۲- برای اطمینان از تازگی تخم مرغ میتوانید آن را در آب بگذارید. فرو رفتن تخم مرغ در آب نشانهی تازگی آن است و تخم مرغی که روی آب ماند را باید دور بریزید.
منبع: روزیاتو
∎
۱- برای اینکه خرد کردن پیاز اشک تان را در نیاورد، هنگام بریدن پیاز یک عدد نان بین دندان هایتان نگه دارید. با این کار گاز پیاز جذب نان میشود و دیگر اشک تان سرازیر نمیشود.
۲- اگر بعد از شکستن تخم مرغ تکهای از پوست آن درون زرده و سفیده افتاد، به جای فرو کردن انگشتان تان در آن، با باقیماندهی پوست تخم مرغ میتوانید به راحتی آن تکه پوست را از ظرف بیرون بکشید.
۳- اگر قصد پخت کیک فنجانی داشتید، اما در خانه کاغذ مخصوصش را نداشتید یا حتی برای صرفه جویی در هزینهها میتوانید از فنجانهای خودتان و همینطور کاغذ شیرینی پزی به جای کاغذ کیک فنجانی استفاده کنید و کیکهای فنجانی خود را به راحتی درون آنها بپزید.
۴- برای آنکه بتوانید پوست میوهها را راحت بکنید میتوانید آنها را به مدت ۵ دقیقه درون آب یخ بگذارید. بعد از آن پوست میوه به راحتی جدا خواهد شد.
۵- اگر آشپزخانهی کوچکی دارید یا همیشه هنگام آشپزی با کمبود جا در آشپزخانه مواجه هستید میتوانید یکی از کشوهای آشپزخانه را باز و تختهی برش خود را به راحتی روی آن قرار دهید.
۶- برای آنکه بتوانید تخم مرغ پخته را صاف و مرتب برش بزنید میتوانید ابتدا کارد را زیر آب سرد بگیرید. با این کار تخم مرغ دیگر هنگام برش خوردن، خرد یا تکه تکه نخواهد شد.
۷- اگر به تخم مرغ در حال سرخ شدن مقداری آب اضافه کنید، نیمرویی صاف و یکدست خواهید داشت و بالای آن به رنگ نارنجی آفتابی در خواهد آمد.
۸- با تفت دادن چاشنیهای خود با حرارت کم میتوانید به طعم روغن طبیعی آنها شدت دهید.
۹- هنگام پختن برنج، در قابلمه را بسته نگه دارید تا بخار آب به پخته شدن برنج کمک کند.
۱۰- هنگام پخت نان و شیرینی، مواد را بر حسب وزن اندازه بگیرید نه بر حسب حجم.
۱۱- گوجه فرنگی و مرکبات را هرگز در یخچال نگه ندارید، چون سرما باعث از بین رفتن طعم و بوی آنها میشود.
۱۲- برای اطمینان از تازگی تخم مرغ میتوانید آن را در آب بگذارید. فرو رفتن تخم مرغ در آب نشانهی تازگی آن است و تخم مرغی که روی آب ماند را باید دور بریزید.
منبع: روزیاتو
نظر شما