معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در مهرماه ۹۷ به وسیله ۵۰۰ مرکز متقاضی در سطح کشور دانشجو جذب میکنیم گفت: در مجموع ۵ هزار و ۳۴۲ کدرشته محل کاردانی و کارشناسی ظرفیت سازی کردیم که از این تعداد کد ۶۳ درصد کارشناسی است.
به گزارش دانشجو، محمد علی اخوان بهابادی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی که در سال ۷۱ تاسیس شد با هدف خاص متمایز با سایر دستگاهها ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه هدف از راه اندازی این دانشگاه این است که در محیط واقعی آموزشهای لازم را به داوطلبان ارائه دهیم افزود: مهارت آموزی وجه متمایز این دانشگاه از سایر دانشگاهها است.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه این دانشگاه در سال ۷۴ به صورت رسمی پذیرش دانشجو را انجام داد بیان کرد: ۵۶۲ واحد دانشگاهی در کشور وجود دارد.
اخوان بهابادی با بیان اینکه یک ستاد در تهران وجود دارد که نظارت بر واحدهای استانی را انجام میدهد تصریح کرد: در حال حاضر در مجموع ۵۶۲ مرکز علمی کاربردی در کشور وجود دارد که ۸ مرکز در استان خراسان جنوبی است.
وی با بیان اینکه ۵۰ مرکز وابسته به نیروهای نظامی و انتظامی است خاطرنشان کرد: همچنین ۲۸۷ مرکز خصوصی و ۲۱۷ مرکز عمونی در سطح کشور وجود دارد که وابسته به دستگاههای عمومی است.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه ۲۳ مرکز وابسته به دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند یادآور شد: همچنین دانشگاه علمی کاربردی نهبندان ۱۰۰ درصد دولتی است.
اخوان بهابادی با اشاره به اینکه ۲۳ مرکز وابسته به کارخانجات و شرکتهای بزرگ هستند اظهار داشت: در سطح کشور ۴۰۰ هزار دانشجو وجود دارد و همچنین دانشگاه فنی و حرفهای نیز با زیر ۲۰۰ هزار دانشجو بعد از ما قرار دارد که در رشتههای مهارتی دانشجو تربیت میکند.
وی افزود: با توجه به اینکه به اهمیت مهارت آموزی تأکید بسیاری شده است، یکی از تکالیفی که به ما بر میگردد در قانون برنامه ششم دیده شده است.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: سهم دانشجویان مهارتی از کل دانشجویان کشور از ۲۰ درصد که ابتدای برنامه بوده است باید به ۳۰ درصد در انتهای برنامه برسد، هرچند ما در حال حاضر ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو داریم و این میزان در ابتدای برنامه به ۲۰ درصد نمیرسید.
اخوان بهابادی بیان کرد: در این راستا باید ظرفیت دانشجویی خود را افزایش دهیم و در انتهای برنامه به ۳۰ درصد کل دانشجویان مهارتی در کشور برسیم.
وی از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجوی علمی کاربردی در سطح کشور خبر داد و بیان کرد: از این تعداد ۴۴ هزار و ۵۰۰ دانشجو مربوط به خراسان جنوبی است که از این تعداد ۲ هزار و ۷۰۰ نفر مربوط به دانشگاه علمی کاربردی است.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در دانشگاه علمی و کاربردی دورههای کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ارائه میشود تصریح کرد: ۸۲۹ رشته مهارتی در کاردانی و کارشناسی به تصویب رسیده است و منتج به مقطع میشوند و عمده داوطلبین، شاغلین دستگاههای اجرایی هستند.
اخوان بهابادی خاطرنشان کرد: علاوه بر دورههای کاردانی و کارشناسی دورههای کوتاه مدت آموزشی تحت عنوان تک درس و تک پودمان وجود دارد که افراد میتوانند در یک زمینه تخصصی ویژه به کسب مهارت بپردازند.
وی با اشاره به اینکه ما بر اساس نیاز بازار کار عمل میکنیم خاطرنشان کرد: اگر در یک استانی احساس ایجاد رشته خاصی وجود داشته باشد بلافاصله آن رشته را در استان مذکور راه اندازی میکنیم.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در مهرماه ۹۷ به وسیله ۵۰۰ مرکز متقاضی در سطح کشور دانشجو جذب میکنیم گفت: در مجموع ۵ هزار و ۳۴۲ کدرشته محل کاردانی و کارشناسی ظرفیت سازی کردیم که از این تعداد کد ۶۳ درصد کارشناسی است.
اخوان بهابادی اظهار داشت: در این راستا پذیرش از طریق سازمان سنجش از روز ۲۲ مردادماه آغاز شده است، همچنین پذیرش کاردانی نیز از ۲۲ مردادماه تا ۲۸ مردادماه و پذیرش کارشناسی از ۲۹ مردادماه تا ۴ شهریورماه ادامه دارد و نتایج نیز تا دهه آخر شهریورماه اعلام میشود.
وی با بیان اینکه همچنین انتخاب واحد انجام شده و کلاسهای درسی نیز از اول مهرماه آغاز میشود یادآور شد: در آزمون تحصیلات تکمیلی سال گذشته دانشگاههای تابعه وزارت علوم بجز دانشگاه آزاد، حدود ۱۴ هزار نفر از فارغ التحصیلان کارشناسی ما در کارشناسی ارشد پذیرفته شدند و از این تعداد ۲۰ درصد در دانشگاههای سطح یک پذیرفته شدند.
نظر شما