شناسهٔ خبر: 26001771 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز:

پزشک خانواده اجباری، دستاورد مثبتی به همراه ندارد

گروه اجتماعی ـ بهادر تأكید كرد كه پزشک خانواده اجباری، دستاورد مثبتی به همراه ندارد و خدمت در عرصه سلامت مردم باید با انگیزه همراه باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایكنا از فارس، جمعی از پزشکان خانواده استان فارس در نشستی كه امروز، 19 خردادماه با حضور علی بهادر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عبدالرسول همتی معاون بهداشت، حمیرا وفایی رئیس سازمان نظام پزشکی فارس، كرم توانی رئیس اداره پزشک خانواده فارس، فرخی رئیس بیمه سلامت فارس و امیری مدیرکل بیمه تامین اجتماعی فارس، مهم‌ترین اولویت های خود را مطرح کردند.
در این نشست که در سالن 22 بهمن ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، جمعی از پزشکان خانواده فارس، به نمایندگی از دیگر همکاران خود، پشت تریبون رفته و مسایل خود را با مسئولان ستاد اجرایی پزشک خانواده استان، در میان گذاشتند.
علی بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست، با اشاره به اجرای این طرح در فارس، از 6 سال پیش تاکنون، گفت: ثمربخشی خدمت در عرصه پزشکی، تنها در پرتو انگیزه و علاقه افراد است و در صورت نبود علاقه، دستاوردی به همراه ندارد.
وی با تأكید بر اینكه پزشک خانواده اجباری، دستاورد مثبتی به همراه ندارد، گفت: خدمت در عرصه سلامت مردم باید با انگیزه همراه باشد.
بهادر با اشاره به محدودیت‌های بودجه سلامت کشور، افزود: باید بکوشیم این بودجه، در مسیر درست هدایت شود؛ پزشکان خانواده، به عنوان خط مقدم امر تقدم پیشگیری بر درمان، نقش موثری در صرفه‌جویی هزینه ها در کشور دارند، بنابراین باید مورد توجه قرار گیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز راهکار صحیح مهار هزینه‌های اضافی سلامت، بیماریابی و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها را اجرای برنامه پزشک خانواده دانست و از پزشکان خانواده استان خواست تا برای ثمربخشی این دستاوردها در ادامه این مسیر 6 ساله، با گفتمان و منطق، پیگیر مسایل خود باشند.
بهادر با بیان اینکه مسائل پزشکان خانواده فارس، به مسوولان کشوری انعکاس می‌یابد، افزود: با انتخاب نمایندگانی از میان پزشکان خانواده و با راهکارهای منطقی، می‌توان به نتایج موردنظر دست یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز در پایان سخنان خود تأکید کرد: پزشکان خانواده به عنوان دروازه ورودی سلامت، باید مورد توجه قرار گیرند.
در ادامه، حمیرا وفایی، رئیس سازمان نظام پزشکی استان نیز با بیان اینکه پزشکی عمومی، شالوده پزشکی است، گفت: همه پزشکان و مسئولان در طی این 6 سال، با همدلی کار را پیش برده‌اند و پیگیری مسایل را به حق می‌دانیم.
وی افزود: برای اختیاری شدن برنامه پزشک خانواده، برای پزشکان و مردم، نشست‌های متعددی برگزار و موضوع پیگیری شده است.
پیگیری پرداخت‌های پزشکان خانواده، پرداخت‌های سازمان‌های بیمه‌گر، استفاده از تجارب اجرایی پزشکان خانواده فارس، به کارگیری سیاست‌های تشویقی و ارتقای منزلت پزشکان خانواده در سیستم سلامت کشور، از جمله درخواست‌های مطرح شده از سوی پزشکان خانواده در این نشست بود.
انتهای پیام

نظر شما