شناسهٔ خبر: 24503863 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه نان تست فرانسوی

- همشهری آنلاین - شهره فرجی: نان تست فرانسوی را به عنوان صبحانه‌ای کامل همراه با چای میل کنید.

صاحب‌خبر -

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

تخم‌مرغ بزرگ: ‌یک عدد

شیر: 4/1 پیمانه

نان تست ضخیم: 4 عدد

عسل: 2 قاشق غذاخوری (برای بهتر پخش شدن
روی نان، در مایکروویو، کمی گرم شود)

کره:‌ یک قاشق غذاخوری

روغن سبزی‌جات: یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری

وانیل: 4/1 قاشق چای‌خوری

نمک: 4/1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، وانیل، بیکینگ پودر،نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.

• درون یک تابه بزرگ، کره و ‌روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

• برش‌های نان را درون مخلوط تخم‌مرغ فرو برید تا کاملا به مخلوط آغشته شوند.

• هر دو طرف برش‌های نان را درون روغن سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند.

• روی نان ها، عسل بمالید و همراه با چای به عنوان صبحانه‌ای کامل میل کنید.

نظر شما