شناسهٔ خبر: 24503873 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه نان پنجره‌ای

- الهام اسمعیلی: نان پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی است و با توجه به اینکه پخت آن مانند دیگر شیرینی‌ها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانم‌های ایرانی لااقل یک بار پختن این نوع شیرینی را امتحان کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

شما هم به جای خرید شیرینی برای مهمانی شب یلدا، خودتان برای پخت نان یا شیرینی پنجره‌ای دست به کار شوید.

 مواد لازم:

طرز تهیه:

نکته: بعضی‌ها به جای آنکه خاک قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل کوبیده مخلوط کرده و روی نان پنجره‌ای می‌ریزند.

نظر شما