شناسهٔ خبر: 23108152 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

امسال 800 نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاههای اردبیل به زیارت عتبات عالیات اعزام می شوند

به گزارش خبرنگار ایرنا ،حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه هر سال 2 مرتبه اعزام اساتید، کارکنان و دانشجویان

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار ایرنا ،حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه هر سال 2 مرتبه اعزام اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های استان به زیارت عتبات عالیات انجام می شود، افزود: پارسال در مجموع 600 نفر از دانشگاه های استان به زیارت عتبات عالیات اعزام شده بودند که امسال این رقم به 800 نفر افزایش می یابد.
وی بیان کرد: پارسال چهار کاروان از زائران عتبات عالیات دانشجویی به صورت زمینی و 10 کاروان به صورت هوایی اعزام شده بودند که امسال همه کاروان زائران به صورت هوایی اعزام خواهند شد.
وی با بیان اینکه استقبال اساتید و دانشجویان از زیارت عتبات عالیات بسیار زیاد است اما ما با محدویت سهمیه مواجه هستیم، اظهار کرد: ثبت نام امسال از 25 آذرماه شروع شده و تا پنجم دی ماه ادامه خواهد یافت و بر اساس قرعه کشی افراد اعزامی انتخاب و تلاش می شود هر سال سهمیه استان نسبت به سال های قبل افزایش یابد.
وی از اختصاص 15 میلیون ریال وام قرض الحسنه برای هر زائر خبر داد و آشنایی اساتید، دانشجویان و کارکنان را با سیره و روش زندگی ائمه معصومین را از جمله اهداف این طرح عنوان کرد.
وی با تسلیت سالروز شهادت آیت الله مفتح اضافه کرد: دانشگاه باید در جامعه الگو باشد و متاسفانه آن طور که باید از ظرفیت دانشگاه ها و مراکز علمی در جامعه استفاده نمی شود.
حجت الاسلام حسنی گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان به وحدت و همدلی و همکاری دانشگاه های استان اعتقاد عمیقی دارد و در این راستا اولین عزاداری دسته جمعی دانشگاه های استان برگزار شد و هر ماه به صورت مداوم جلسه مشترک هم اندیشی با روسای دانشگاه ها برگزار می شود.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل از راه اندازی دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه در استان خبر داد و افزود: چهار کمیته سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نیز تشکیل شده است و برگزاری جلسه هم اندیشی و فرهنگی و استفاده از نقطه نظرات اساتید دانشگاه ها و حوزه به صورت مداوم انجام می شود.
وی از راه اندازی و فعالیت دبیرخانه هم اندیشی در همه دانشگاه های استان خبر داد و اظهار کرد: اعتقاد و باور من این است که اگر همه اساتید دانشگاه ها با احساس مسئولیت و تکلیف در کنار تدریس درس تخصصی خود اقدام به رشد و توسعه معنویت جوانان و دانشجویان کنند نیازی به مبلغ دینی در دانشگاه ها وجود نخواهد داشت.
وی بیان کرد: هماهنگی خوبی در بین ائمه جماعات دانشگاه های استان وجود دارد و باید ائمه جماعات دانشگاه ها صرفا به برگزاری نماز جماعات اکتفا نکنند بلکه باید به عنوان مبلغ دینی به پرسش های جوانان و دانشجویان پاسخ دهند و برای همین امسال کارگاه یک روزه معرفت افزایی و هم اندیشی برای آنها برگزار خواهد شد.
وی رواج ازدواج آسان در جامعه و دانشگاه ها را یکی دیگر از الویت های نهاد رهبری در دانشگاه ها عنوان کرد و گفت: دانشجویان استقبال خوبی از این طرح دارند و نهاد رهبری و دانشگاهها برای تشویق جوانان و دانشجویان به ازدواج آسان همه هزینه های ماه عسل آنها را در مشهد مقدس پرداخت می کند.
حجت الاسلام حسنی افزود: در طول تاریخ همیشه در اثر بی بصیرتی و غفلت مردم اسلام و مسلمانان ضربه خورده اند و وظیفه همه ماست که تلاش کنیم تا با اجرای برنامه های فرهنگی، معرفتی و عقیدتی باعث بصیرت افزایی دانشجویان، جوانان و مردم باشیم.
خبرنگار: نعمت محسن زاده**انتشاردهنده:عارف شیرزاد
6130/ 1257

نظر شما