شناسهٔ خبر: 23085989 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

محل عبور یوزهای آسیایی در منطقه کاهک-عباس آباد شاهرود حصار کشی می شود

مدیرکل راه و ترابری استان سمنان گفت: محل عبور یوزهای آسیایی در منطقه کاهک - عباس آباد شهرستان شاهرود با 12 میلیارد ریال اعتبار حصارکشی می شود.

صاحب‌خبر -
سیدعبدالمجید نژاد صفوی  افزود : براساس برآورد اولیه، اجرای این طرح 12 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که با رایزنی‌ و مساعدت سازمان‌ راهداری کشور بخشی از این اعتبار به صورت نقد تخصیص داده شد.
وی اظهارداشت : بخش دیگر از این اعتبار، از طریق اسناد خزانه و پس از انجام مناقصه به پیمانکار پرداخت می‌شود.
نژاد صفوی اجرای این طرح را پس از طی فرآیند مناقصه اعلام و خاطرنشان کرد : طی مکاتبه با سازمان حفاظت محیط زیست ، محدوده و نقاط حساس، برای جلوگیری از بروز تصادفات خودروها با این حیوان کمیاب، برای ایمن‌سازی اعلام و ابلاغ شده است.
مدیرکل راه و ترابری استان سمنان با اشاره به ضرورت اجرای این طرح خاطرنشان کرد : از آنجایی که این یوزها سرمایه ملی محسوب می‌شوند نگرانی‌ها بابت استمرار تصادفات آنان در جاده‌ها وجود داشت که با این اقدام، دغدغه برای نابودی حیات وحش در سمنان کمرنگ تر می‌شود.
نژاد صفوی تصریح کرد : سال گذشته در بحث آشکارسازی نصب بنر چراغ چشمک زن و اقدامات اولیه در این مسیر انجام شده و اکنون با رایزنی‌های صورت گرفته، این محدوده تعیین شده برای حفظ و حراست از این حیوانات کمیاب، ایمن‌سازی می‌شود.
استان سمنان سه منطقه حفاظت شده در محدوده جنگل ابر، خارتوران و پرور و پنج منطقه شکار ممنوع دارد، و 20 درصد از کل مناطق حفاظت شده کشور در استان سمنان واقع است.