شناسهٔ خبر: 23085261 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون امور هنری وزارت ارشاد درباره جشنواره موسیقی فجر چه گفت؟

معاون جدید امور هنری وزارت ارشاد از تحویل «شیوه‌نامه برگزاری» جشنواره موسیقی فجر به او خبر داد و گفت: خوشحالم که جشنواره موسیقی فجر در دوره سی و سوم خود قرار دارد چون سی و سه سالگی نماد کمال و جمال توأمان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سید محمد مجتبی حسینی که به تازگی حکم معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دریافت کرده، در بازدید خود از دبیرخانه سی‌وسومین جشنواره موسیقی فجر اظهار کرد: خوشحالم که جشنواره موسیقی فجر در دوره سی و سوم خود قرار دارد چون سی و سه سالگی نماد کمال و جمال توأمان است. وقتی به پوسترها نگاه می‌کنم و عدد سی و سه را جلوی عنوان جشنواره می‌بینم، از همت دوستانی که سال‌ها این جشنواره را برگزار کرده‌اند و به اینجا رسانده‌اند، خوشحال می‌شوم.

او ادامه داد: خوشبختانه امسال هم مسئولان جشنواره نهایت تلاششان را به کار گرفته‌اند که امیدوارم نتیجه آن مناسب فرهنگ غنی موسیقی در کشورمان باشد.

معاون امور هنری وزارت ارشاد گفت: آقای طالبی زحمت کشیدند و شیوه‌نامه برگزاری جشنواره موسیقی فجر را تهیه کردند و به من دادند. فکر می‌کنم ابلاغ این روش‌نامه بتواند برای سال‌های آینده نشان‌دهنده قوام جشنواره باشد.

حسینی بیان کرد: من با دوستان برگزارکننده جشنواره موسیقی فجر مشورت می‌کنم و نظرها و پیشنهادهایم را به آن‌ها ارائه خواهم کرد.

معاون جدید امور هنری وزارت ارشاد در حالی خبر می‌دهد که «شیوه‌نامه برگزاری» جشنواره موسیقی فجر به دست او رسیده که جشنواره موسیقی فجر چندی است پا از سی‌سالگی فراتر گذاشته اما هنوز فعالیت آن در چارچوب هیچ اساسنامه‌ای انجام نمی‌شود. تدوین و اجرای این اساسنامه، مطالبه منتقدان این جشنواره در سال گذشته بود که مسوؤلان وعده انجام آن را دادند؛ اما با گذشت یک سال در حالی به برگزاری دوره جدید این رویداد نزدیک می‌شویم که این وعده هنوز تحقق نیافته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سی‌وسومین جشنواره موسیقی فجر، در این بازدید حمیدرضا نوربخش ـ مدیر سی‌وسومین جشنواره موسیقی فجر ـ نیز بیان کرد: جشنواره‌های فجر در سال‌های ابتدایی خود با رویکرد جشن دنبال می‌شدند. جشنواره فیلم فجر به‌ مرور توانست رویکردش را به رویکرد جشنواره‌ای تغییر بدهد، اما متأسفانه این اتفاق برای جشنواره موسیقی فجر رخ نداد و این جشنواره صرفاً یک جشن موسیقایی برای سالروز پیروزی انقلاب اسلامی باقی ماند.

او ادامه داد: من از ۱۳۶۶ در کنار جشنواره موسیقی فجر بودم و از سال ۱۳۶۹ که آقای علی مرادخانی به‌عنوان مدیر دفتر موسیقی منصوب شدند، دائماً صحبت‌هایی با ایشان داشتم که جشنواره موسیقی فجر از حالت جشن خارج شود و شکل فستیوالی به خود بگیرد. در نتیجه در دهه ۷۰ اتفاقات خیلی خوبی در روند برگزاری جشنواره شکل گرفت و بسیاری از بزرگان موسیقی کشور و چهره‌های شاخص بین‌المللی در این جشنواره حضور پیدا کردند. با این وجود در دهه ۸۰ دوباره شرایط تغییر کرد.

نوربخش عصر ۲۶ آذرماه در محل دبیرخانه این رویداد بیان کرد: در سه دوره‌ای که بنده مدیریت جشنواره موسیقی فجر را به عهده داشتم، با نظر و کمک آقای علی مرادخانی و آقای فرزاد طالبی، رویکردهای جشنواره را تغییر دادیم و بنا بر وعده‌های دولت برای برون‌سپاری جشنواره و سپردن آن به صنف، به این مهم صحه گذاشتیم و ریل‌گذاری جدیدی در این جشنواره انجام دادیم.

انتهای پیام