شناسهٔ خبر: 23077982 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

مدیر حوزه علمیه قزوین:

وحدت حوزه و دانشگاه در بقای نظام و تداوم انقلاب اسلامی اثرگذار است

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه علمیه قزوین گفت: اگر دانشگاه و حوزه علمیه بخواهند وحدت داشته باشند به قوت و قدرت شان افزوده می شود و این امر در بقای نظام جمهوری اسلامی و تداوم انقلاب اسلامی اثرگذار است.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام علی عباسی در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه به دلیل اهمیت و نقش 2 قشر طلبه و دانشجو به صورت شاخص بیان شده است و در واقع وحدت در میان همه اقشار جامعه لازم است و تنها اختصاص به حوزه و دانشگاه ندارد.

 

وی ادامه داد: روحانیت در جامعه نقش تأثیرگذاری در سطح اعتقادات و دیانت مردم دارند و در این زمان، علما راه پیامبران و معصومین (ع) را ادامه می دهند و آموزه های قرآن و عترت را در بین جامعه منتشر می کنند و خوب زندگی کردن در دنیا و آخرت را روحانیت از طریق آموزه های دینی به جامعه معرفی می کنند.

 

مدیر حوزه علمیه قزوین اضافه کرد: همچنین در تحولات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی هم روحانیت نقش دارند به طوری که انقلاب اسلامی با این عظمت به واسطه عالمی مجاهد و مجتهد یعنی امام خمینی (ره) به وجود آمد و به واسطه یاوران امام ادامه یافت و تا به حال هم به واسطه مقام معظم رهبری این انقلاب هدایت شده است بنابراین اگر ما مجموعه این موارد را در نظر بگیریم قشر روحانیت نقش مهمی را ایفا می کنند.

 

وی با اشاره به نقش دانشجویان در جامعه عنوان کرد: قشر دانشجو هم نقش مهمی را در جامعه دارند زیرا تحصیلکردهای این کشور که مناصب و کارهای مهم را بر عهده می گیرند از قشر دانشجو هستند و در واقع اگر از هیئت دولت  در نظر بگیریم، وزار، معاونان وزرا، استانداران، مدیران کل و کسانی که در قسمت های اداری خدمت می کنند و کسانی که در دانشگاه ها و آموزش و پرورش تدریس می کنند، همه اینها زمانی دانشجو بوده و در دانشگاه ها تحصیل کرده و سپس آمده و این مناصب را عهده دار شده اند بنابراین دانشجو نقش بسیار گسترده و مهمی در جامعه دارد.

 

حجت الاسلام عباسی اعلام کرد: بنابراین اگر این 2 قشر در دانشگاه و حوزه علمیه بخواهند وحدت داشته باشند به قوت و قدرت شان افزوده می شود و می توانند کارهای مهمی را انجام دهند و در بقای نظام جمهوری اسلامی، تداوم انقلاب اسلامی و هدایت جامعه می توانند نقش داشته باشند.

 

وی خاطر نشان کرد: از همین رو 27 آذر که روز شهادت آیت الله مفتح است به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است زیرا آیت الله مفتح هم حوزوی و هم دانشگاهی بودند.

 

مدیر حوزه علمیه قزوین در ادامه در خصوص سطح وحدت حوزه و دانشگاه در استان اظهار کرد: به طور کلی این وحدت بین حوزه و دانشگاه خوب است و حوزه علمیه رابطه ای که با دانشگاه دارد در خصوص تبادل اساتید است و اساتیدی که از حوزه هستند در دانشگاه تدریس می کنند و بالعکس و همچنین در جلسات و همایش هایی که برگزار می شود، حضور مشترکی را دارند.

 

وی خاطر نشان کرد: امروز که روز شهادت آیت الله مفتح است حوزه علمیه قزوین از اساتید دانشگاه دعوت به عمل آورده است و جلسه مشترکی را خواهند داشت که این تبادل نظرها و ارتباطات، وحدت حوزه و دانشگاه را مستحکم تر می کند البته این وحدت به صورت ایده آل نیست و ضعف هایی هم وجود دارد که قابل جبران است.

 

حجت الاسلام عباسی یادآور شد: یکی از عللی که موجب می شود ما این وحدت را در سطح ایده آل نداشته باشیم این است که با توجه به تراکم کاری در حوزه و همچنین دانشگاه، فرصت اینکه هر کدام به قشر دیگری بپردازند، وجود ندارد.