به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از سایت دیلی میل، کارشناسان درجدیدترین پژوهشهای خود دریافتند ساندویچ سوسیس برای سلامت انسان خطرناک تر از سایر فست فودها است.
نمک موجود در سوسیس حتی از چیز برگر و چیپس سیب زمینی هم بیشتر است و ممکن است سبب ابتلای افراد به بیماریهای مختلف ازجمله بالا رفتن فشارخون، نارسایی کلیه، سکته مغزی و حمله قلبی، چاقی و حبس شدن آب دربدن شود.
محققان هشدار میدهند یکی از بیماریهایی که این روزها دردنیا بسیار شایع شده، فشارخون بالاست که مسبب اصلی آن مصرف بیش از حد نمک به همراه خوراکی و نوشیدنیهاست.
میزان نمک استاندارد برای مصرف روزانه کمتر از ۶ گرم توصیه شده است، اما یک ساندویچ سوسیس نمک بسیار فراوانی دارد و مصرف آن به همراه سیب زمینی سرخ کرده، سس و خیارشور که هرکدام دارای نمک هستند فرد را در خطر ابتلا به بیماری فشارخون بالا قرار می دهد.
برخی از شرکتهای سازنده خوراکهای پروتئینی آماده در انگلستان در نظر دارند میزان نمک را درمحصولهای خود کاهش دهند، پیش از این، آنها استفاده از مواد نگهدارنده، چون نیترات و نیتریت (دو ماده شیمیایی خطرناک که سبب ابتلا به سرطان میشود) را درتولیدهای خود متوقف کرده بودند.
مردم انگلستان یکی از دوستداران پروپاقرص فست فود به ویژه سوسیس هستند و آمارها نشان میدهند هرسال بیش از ۱۷۵ هزار تن سوسیس دراین کشور مصرف میشود.
کارشناسان به افراد توصیه میکنند از انتخاب ساندویچ سوسیس در زمانی که تمایل به مصرف فست فود دارند خودداری کنند و به جای آن همبرگر یا سایرخوراکیها به ویژه خوراکیهای دریایی را انتخاب کنند که خطر کمتری برای سلامت دارد.
محققان امیدوارند درآینده شرکتهای تولید کننده خوراکیهای پروتئینی آماده از پتاسیم به جای نمک برای طعم دهی به محصولهای خود استفاده کنند تا افراد کمتر در خطر ابتلا به بیماری فشارخون بالا قراربگیرند.
کارشناسان به افراد توصیه میکنند برای حفظ سلامت از خوراکی خانگی استفاده کنند و درکنار مصرف خوراکیهای سالم (پخته، کبابی یا آبپز)، میوه و سبزی تازه مصرف کنند تا سلامت بمانند.