شهریار شکرانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به موزه موسیقی اصفهان اظهار داشت: در موزه موسیقی اصفهان 400 ساز محلی، ملی و بینالمللی وجود دارد، برخی از سازهای بینالمللی را گردشگران خارجی به این موزه اهدا کردهاند.
وی افزود: این موزه از 2 سال پیش احداث شده و 2 قسمت دارد که سازهای ملی ایران و سازهای محلی دیگر نقاط کشور در آن قرار گرفته است. از سوی دیگر یک بخش جدید به آن اضافه شده که مربوط به سازهای کشورهای دیگر است.
مدیر موزه موسیقی اصفهان با بیان اینکه از این موزه، گردشگران خارجی نسبت مردم بیشتر استقبال کردهاند، تصریح کرد: در این میان، اغلب برخی از برنامهها مانند همکاری با آموزش و پرورش در اردوها و دانشگاهها و آموزشگاههای مختلف بازدید داشتهاند و بیشتر بازدیدها توسط گردشگران خارجی است.
وی با بیان اینکه عدم استقبال مردم از این موزه به فرهنگ موزه برمیگردد و هنوز این موضوع در بین مردم جای خود را پیدا نکرده، تصریح کرد: در سال نخست موزه در نقشه شهرداری و میراث فرهنگی قرار گرفت ولی در نوروز انتظار استقبال آنگونه که داشتیم رقم نخورد. حتی در چهلستون برخی از همکاران ما در این مورد برای گردشگران تبلیغات کردند ولی بازخورد مورد انتظار را نداشت.
شکرانی با بیان اینکه در نوروز روزانه کمتر از 100 نفر بازدید کننده ایرانی از این موزه بوده خاطرنشان کرد: موزه موسیقی برای گردشگران خارجی جالب است. در واقع آنها باور نمیکردند ایران تا این حد تنوع ساز و موسیقی دارد و میگویند در ایران از اماکن قدیمی بازدید کردهاند و و با فرهنگ قدیم ایران آشنا شدهاند.
وی تصریح کرد: اما پس از آن جذابیت موزه برای آنها این بود که گردشگران خارجی با موسیقی و فرهنگ زنده آن آشنا شدهاند، با توجه به اینکه برای آنها موسیقی زنده نیز اجرا میکنیم برای آنها جذابیت خاصی دارد.
شکرانی افزود: هزینه برای ایجاد این موزه اولیه حدود 1.5 میلیارد تومان بوده که هر چه گذشته هرینه اضافهتری برای تکمیل انجام شده و این موزه با علاقه به فرهنگ و هنر بنا شده است.
وی با بیان اینکه در صدد هستیم نشان دهیم یک موزه میتواند درآمد داشته باشد، اضافه کرد: در واقع میتوان گفت که این موزه روی پای خود ایستاده و درآمدهای خود را دارد.
انتهای پیام/
∎