شناسهٔ خبر: 22946205 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

حوزه باید به موضوع ادبیات بیشتر توجه کند

خبرگزاری شبستان: آيت‌الله علوي گرگاني با تاکید بر اهمیت ادبیات در حوزه تصریح کرد: ریشه کلمات عرب به ادبیات مربوط است و حوزه باید به موضوع ادبیات بیشتر توجه داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت‌الله سیدمحمد علوی گرگانی امروز در دیدار با مدیر مؤسسه ادبیات اجتهادی با تاکید بر اهمیت ادبیات در حوزه گفت: ریشه کلمات عرب به ادبیات مربوط است و حوزه باید به موضوع ادبیات بیشتر توجه داشته باشد.

 

وی تاکید کرد: ادبیات در علم عرب روش بزرگی است، بخشی از ادبیات مربوط به قواعدی است که باید یاد گرفت و بخش دیگر هم ادبیات اجتهادی است که بسیار مهم است

 

آيت‌الله علوي گرگاني با بیان اینکه علما هنر خود را در ادبیات نشان می‌دادند تصریح کرد: ادبیات مسئله مهم و قابل استفاده است اگر می توانید کلاس‌های تشویقی و برنامه‌هایی در این زمینه برای طلاب داشته باشید.

 

وی تاکید کرد: رشته ادبیات باید در حوزه علمیه نهادینه سازی شود طلبه باید تفاوت میان اسناد و مسند و سایر قواعد را بداند تا بتواند دست به تفسیر و ترجمه بزند.