شناسهٔ خبر: 22929122 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

برگزاری نخستین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در سنندج

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان از برگزاری نخستین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در 28 آذرماه سال‌جاری در سنندج خبر داد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان ازبرگزاری نخستین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در روز 28 آذرماه جاری در سنندج خبر داد و گفت: هدف ازبرگزاری این جشنواره حفظ آئین و سنت های شب یلدا، معرفی آداب و رسوم شب یلدا در استان کردستان و شناسایی افراد ماهر در حوزه صنایع غذایی است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان افزود: استان فرهنگی کردستان با قرار گیری در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیز تحت تاثیر قرار داده که در بسیاری از نقاط کشور این آداب و رسوم منحصر به فرد است.

احمدی بیان کرد: برگزاری جشنواره‌هایی از این دست می‌تواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ کردستان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد.

وی تهیه غذاهای شب یلدا، میوه آرایی و پیش غذاهای شب یلدا را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و گفت: علاقمندان می‌توانند از تاریخ 16 لغایت 22 آذر ماه سال‌جاری با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح شهرستان‌ها و آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای پانیذ ثبت نام کنند.

گفتنی است؛ نخستین جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل ورزش و جوانان در تاریخ 28 آذرماه جاری در هتل شادی سنندج برگزار می‌شود.

انتهای پیا/ د م

نخستین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در سنندج برگزار می شود