شناسهٔ خبر: 22938766 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

برگزاری اولین جشنواره غذاهای محلی در کردستان به مناسبت شب یلدا

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان از برگزاری اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در تاریخ 28 آذرماه سالجاری در سنندج خبر داد

صاحب‌خبر -

سید جمیل احمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از برگزاری اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا درتاریخ 28 آذرماه سالجاری در سنندج خبر داد .

وی هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ آئین و سنت های شب یلدا، معرفی آداب و رسوم شب یلدا در استان کردستان و شناسایی افراد ماهر در حوزه صنایع غذایی ذکر کرد و افزود: اگر نگاهی به عادت های غذایی مردم در کشورهای مختلف بیندازیم متوجه خواهیم شد که شرایط اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و همچنین شرایط اقتصادی حاکم بر جوامع مختلف می تواند از اهمیت بسیار زیادی در عادات غذایی افراد برخوردار باشد .

مدیرکل فنی و حرفه ای کردستان عنوان کرد: استان فرهنگی کردستان با قرار گیری در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیز تحت تاثیر قرار داده است که در بسیاری از نقاط کشور این آداب و رسوم منحصر به فرد می باشد و برگزاری جشنواره هایی از این دست می تواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ کردستان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد .

وی تهیه غذاهای شب یلدا، میوه آرایی و پیش غذاهای شب یلدا را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و خاطر نشان کرد: علاقمندان می توانند از تاریخ 16 لغایت 22 آذر ماه سالجاری با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح شهرستان ها و آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پانیذ ثبت نام کنند .

گفتنی است اولین جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل ورزش و جوانان در تاریخ 28 آذرماه سالجاری در هتل شادی سنندج برگزار می شود .


انتهای پیام

برچسب‌ها: