شناسهٔ خبر: 23012024 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان خبر داد:

برگزاری اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان از برگزاری اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در تاریخ 28 آذرماه سالجاری در سنندج خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، سید جمیل احمدی، هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ آئین و سنت‌های شب یلدا، معرفی آداب و رسوم شب یلدا در استان کردستان و شناسایی افراد ماهر در حوزه صنایع غذایی ذکر کرد و گفت : اگر نگاهی به عادت‌های غذایی مردم در کشورهای مختلف بیندازیم متوجه‌خواهیم شد که شرایط اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و همچنین شرایط اقتصادی حاکم بر جوامع مختلف می‌تواند از اهمیت بسیار زیادی در عادات غذایی افراد برخوردار باشد.

این مقام مسئول افزود: استان‌فرهنگی کردستان با قرارگیری در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم‌اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیز تحت تاثیر قرار داده است که در بسیاری از نقاط کشور این آداب و رسوم منحصر به فرد است و برگزاری جشنواره هایی از این دست می‌تواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ کردستان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد .

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان تهیه غذاهای شب یلدا ، میوه آرایی و پیش غذاهای شب یلدا را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و خاطر نشان کرد: علاقمندان می توانند از تاریخ 16 لغایت 22 آذر ماه سالجاری با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح شهرستان ها و آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پانیذ ثبت نام کنند .

گفتنی است، اولین جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل ورزش و جوانان در تاریخ 28 آذرماه سالجاری در هتل شادی سنندج برگزار می‌شود.