مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مصرف میکنند، با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ روبرو هستند.
این مطالعه اثبات کرده است که میوه، سبزیجات، شکلات تلخ، آلو بخارا، بلوبری، توت فرنگی، فندق و نوشیدنیهای داغ نظیر قهوه و چای به قدر کافی حاوی آنتی اکسیدان موردنیاز برای کنترل دیابت هستند. فرانچسکا رومانا مانچینی، سرپرست تیم تحقیق در موسسه تحقیقاتی پزشکی فرانسه، در این باره میگوید: «این ارتباط بعد از در نظرگرفتن تمام فاکتورهای پرخطر ابتلا به دیابت نظیر سیگار کشیدن، سطح تحصیلات، فشارخون، کلسترول بالا، سابقه خانوادگی دیابت و از همه مهمتر شاخص توده بدنی همچنان وجود داشت.»
محققان در این مطالعه بالغ بر ۶۴,۲۲۳ زن را در یک مدت ۱۵ ساله مورد مطالعه قرار دادند. تمام شرکت کنندگان در زمان شروع مطالعه فاقد دیابت بودند. محققان یک پایگاه داده برای محاسبه میزان مصرف آنتی اکسیدان رژیمی توسط هر شرکت کننده براساس پاسخ خودشان ایجاد کردند. محققان دریافتند ریسک ابتلا به دیابت با افزایش میزان مصرف آنتی اکسیدان در بین شرکت کنندگان کمتر میشود.
ScienceDaily
کاهش خطـر دیـابـت نـوع۲ بـا غذاهای سرشـار از آنتیاکسیدان
صاحبخبر -