«محمد تقي فاضل ميبدي» فعال سياسي اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه آرمان گفته كه «روحاني انگيزههاي خود را از دست داده است و از انتظاراتي كه در كارزار انتخاباتي براي مردم ايجاد كرد امروز تا حدودي فاصله گرفته است... اگر به پاي درددل مردم در كوچه و بازار بنشينيم در مييابيم كه جامعه چندان از وضعيت اقتصادي رضايت خاطر ندارد. بنابراين اگر قرار بر اين باشد كه روحاني در آينده به همين صورت حركت كند، مردم چندان از او راضي نخواهند بود.»
وقتي فاضل ميبدي از بي انگيزگي روحاني در زماني ميگويد كه تازه دولت دومش شكل گرفته و در ادامه از كارزار انتخاباتي ميگويد، اين ذهنيت را به وجود ميآورد كه انگيزه روحاني براي به وجود آوردن آن انتظارات و دادن آن وعدهها صرفاً انتخاباتي بوده است، وگرنه چرا بايد بهجاي تازه نفسي در آغاز دولت دومش بي انگيزه باشد؟ از سويي دولت روحاني همه پتانسيل خود را خرج برجام كرد و همه اميدش هم به برجام بود؛ حالا با بي ثمري برجام بايد چه كند؟ و از سويي اگر برجام پرثمر هم بود، ديگر تقريباً تاكيد بر ثمرهايش زياده تكراري شده و مردم نياز به اتفاق جديد دارند؛ چيزي كه دست دولت بي برجام از آن خالي است.
آفتاب يزد: واعظي بدیل مشايي است!
اعتراض اصلاحطلبان به آنچه دخالتهاي واعظي در دولت و انفعال روحاني مينامند، ادامه دارد. روزنامه آفتاب يزد نيز پس از روزنامه اعتماد شديداً به اين موضوع اعتراض كرده و جالب اينكه در اين اعتراض، واعظي اصولگرا هم ناميده شده است! آفتاب يزد از كمرنگ شدن نقش جهانگيري در دولت مينويسد: «سفر جهانگيري معاون اول رئيسجمهوري به بوليوي از اين منظر قابل توجه فعالان رسانههاي مجازي قرار گرفت كه تقريباً هيچ مقام رسمي براي بدرقه او حضور نيافت و جهانگيري تقريباً تنها و فقط در معيت رئيس دفترش عازم بوليوي شد. اين شايد يكي از دهها موردي است كه خبر از كمرنگ شدن عمدي نقش جهانگيري در دولت دوازدهم ميدهد...» و «كم كم اين نگراني ايجاد ميشود كه شايد واعظي با الگوبرداري از مشايي و بقايي ميكوشد نقش و حضوري فراتر از يك رئيس دفتر برعهده بگيرد.»
عبدالله ناصري در همين زمينه به آفتاب يزد ميگويد: «رئيس دفتر رئيسجمهور كه حكم حاجب قديمي را دارد و در بسياري از تصميم گيريها هماهنگكننده است، در دو سه ماه اخير حتي بالاتر از معاون اول ظاهر شده و تأثيرگذاري كرده و متأسفانه روحاني نيز كاملاً منفعل برخورد كرده است، يعني هيچ وقت چنين پديدهاي سراغ نداشتيم.» ناصري در ادامه ميگويد: «رئيس دفتري پرستيژي و پروتكل و تعريفي دارد. گاهي واعظي نقش وزير خارجه و معاون اول و نقش وزارت كشور را ايفا ميكند. اطلاعات موثق داريم كه برخي از وزرا كه منطقاً در دولتها، معاونين با اطلاع رئيسجمهور انتخاب ميكردند واعظي اجازه نميدهد اين تصميمگيري به روحاني برسد تا تصميم نهايي را بگيرد و خودش امر و نهي ميكند.» و بعد از دلخوريهاي جهانگيري ميگويد: «من براساس شنيدههاي موثقي كه دارم اين دلخوري يا بهتر بگويم اين دغدغه را از آقاي جهانگيري شنيدهام.» و بعد ادامه ميدهد كه تلاشهاي واعظي «براي كمرنگ كردن نقشآفريني جهانگيري كه سرمايهاي است كه با توانمنديهايش قابل مقايسه با واعظي نيست قابل توجه ميباشد.»
گفتني است آفتاب يزد در تأييد توهم اصولگرا بودن واعظي به بازتاب اعتراض روزنامه اعتماد به واعظي در روزنامههاي جوان و كيهان ميپردازد و به دروغ مينويسد اين دو روزنامه اين اعتراضات را برنتافتهاند! اين در حالي است كه روزنامه جوان حسب رسالت خبري صرفاً به انعكاس اين اختلاف نظر پرداخته و قضاوتي در مورد طرفين بحث نداشته و ندارد.