سرهنگ ایرج کرم زاده روز سه شنبه در گفت وگو با ابرنا، افزود: سپاه پاسداران برای محرومیت زدایی از مناطق و حل مشکل مسکن خانواده های نیازمند به ساخت مسکن مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان بوشهر اقدام کرده است.
وی اضافه کرد: در این ارتباط هم اکنون 566 واحد مسکونی مددجویی توسط این نهاد در دست ساخت است که بیشترین این واحدها با 232 واحد مسکونی در شهرستان دشتستان احداث می شود.
کرم زاده بیان کرد: در زمان حاضر 50 درصد این واحدها که بیشتر آن در روستاهاست در دست ساخت و تکمیل است و در مجموع بطور میانگین 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی ارایه خدمات ویژه به خانواده های نیازمند، کمک به ازدواج جوانان، احداث مسجد، حسینیه و جاده سازی در استانهای فارس و خوزستان از دیگر فعالیت های منطقه ودم نیروی دریایی سپاه پاسداران عنوان کرد.
فرماندهی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران در استان بوشهر مستقر است.
7213/6043
منطقه دوم نیروی دریایی سپاه 566 واحد مسکن مددجویی دربوشهر در دست ساخت دارد
بوشهر- ایرنا- مدیر محرومیت زدایی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: 566 واحد مسکونی مددجویی توسط این نیرو در استان بوشهر در دست ساخت است.
صاحبخبر -