شناسهٔ خبر: 75609280 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

واژگونی خودرو پراید در محور اراک – سلفچگان ۵ مصدوم برجا گذاشت

قم - رئیس اورژانس ۱۱۵ قم از مصدومیت ۵ نفر در پی واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور اراک – سلفچگان و انتقال سریع آنان به بیمارستان شهید بهشتی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد باقری، رئیس اورژانس ۱۱۵ قم، از وقوع حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور اراک به سلفچگان خبر داد و گفت: در این سانحه پنج نفر از سرنشینان خودرو مصدوم شدند.

وی اظهار کرد: پس از اعلام حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس قم، بلافاصله دو دستگاه آمبولانس و یک فروند بالگرد اورژانس به محل اعزام شدند.

به گفته باقری، اقدامات اولیه درمانی در محل برای مصدومان انجام شد و چهار نفر از آنان توسط بالگرد و یک نفر دیگر با آمبولانس به بیمارستان شهید بهشتی قم منتقل شدند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ قم در پایان با اشاره به نقش مؤثر امدادرسانی سریع گفت: حضور به‌موقع نیروهای اورژانس و بهره‌گیری از ظرفیت بالگرد امدادی، موجب انتقال ایمن و به‌موقع مصدومان به مراکز درمانی شد.