شناسهٔ خبر: 15129610 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

قاسمی خبر داد:

شرکت 40 هزار دانش‌آموز در طرح هجرت آذربایجان‌غربی

گروه اجتماعی: طرح هجرت در تابستان سال‌ جاری در 24 منطقه آموزشی با اعتبار نزدیک به 200 میلیون تومان و با مشارکت 40 هزار نفر از دانش‌آموزان آذربایجان غربی اجرا شده است.

صاحب‌خبر -
قدرت‌الله قاسمی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، با اشاره به اینکه یکی از بسترهای مهم رشد و تعالی نوجوانان و جوانان مشارکت فعال و شادآب آنان در سازندگی جامعه است، افزود: بر این اساس در جهت تربیت اجتماعی دانش‌آموزان و ایجاد حس مسئولیت‌پذیری در آنان برنامه‌های متنوعی در آموزش و پرورش از جمله طرح هجرت اجرا می‌گردد.
قاسمی ادامه داد: معاونت پرورشی و فرهنگی با مشارکت بسیج دانش‌آموزی به منظور فراهم نمودن زمینه‌های لازم برای مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان و ایجاد روحیه تعاون و خودباوری همه ساله در ایام تابستان طرح هجرت را اجرا می‌کنند.
وی گفت: در این طرح دانش‌آموزان در مرمت، بازسازی، تعهد و بهسازی فضای آموزشی و پرورشی حضوری چشم‌گیری داشته که علاوه بر غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان اهداف تربیتی دیگری نیز بر این حرکت فرهنگی اضافه شده است.
وی به فعالیت فرهنگی دانش‌آموزان در این طرح اشاره کرد و گفت: از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به اشاعه و توسعه فرهنگ، مشارکت جوانان، تقویت انگیزه‌های مسئولیت‌پذیری و برقراری ارتباط بیشتر جوانان با جامعه و فراهم آمدن زمینه رشد و بالندگی، تقویت فرهنگ کار و تلاش، تقویت بنیه اعتقادی و دینی با اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی اشاره کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اضافه کرد: در تابستان سال‌جاری در 24 منطقه آموزشی با اعتبار نزدیک به 200 میلیون تومان و با مشارکت 40 هزار نفر از دانش‌آموزان در طرح هجرت اجرا گردیده است.