شناسهٔ خبر: 15119239 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اجرای 40 پروژه عمرانی حوزه راه و شهرسازی در کردستان

سنندج- ایرنا- مدیر فنی و اجرایی راه و شهرسازی کردستان گفت: 40 پروژه عمرانی در بخش احداث ساختمان ها و تأسیسات دولتی و عمومی در این استان با زیربنای 150 هزار مترمربع و با میانگین پیشرفت فیزیکی 60 درصد در دست اجرا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا و به نقل از سایت روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی کردستان علی اصغر کاظمی روز دوشنبه افزود: از این تعداد 14 پروژه با سطح زیربنای 32هزار و 639 مترمربع و جمع اعتبار اختصاص یافته 506 میلیار ریال در طی سه سال گذشته به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به برخی از این پروژه ها اضافه کرد: پروژه احداث مرکز آموزش فنی وحرفه ای سروآباد با زیربنای یک هزار و 891 مترمربع و با اعتبار هزینه شده ای به مبلغ17 میلیارد و 359 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
وی از پروژه احداث کانون فرهنگی بانوان بانه با زیربنای 500 مترمربع و با اعتبار هزینه شده ی پنج میلیارد و 742 میلیون ریال به عنوان یکی از این پروژه ها نام برد که در سال 92 به بهره برداری رسیده است.
کاظمی گفت: در سال 92 همچنین پروژه احداث و تجهیز شیر خوارگاه و اورژانس اجتماعی سنندج با زیربنای هزار و 822 متر مربع و با اعتبار هزینه شده ی 14 میلیارد ریال از دیگر پروژه های حوزه مدیریت فنی و اجرایی بوده که به بهره برداری رسیده است.
او گفت: در سال 93 پروژه تکمیل و تجهیز مرکز توانبخشی دهگلان با زیربنای 400 متر مربع و با اعتبار هزینه شده ی سه میلیارد و 719 میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.
کاظمی همچنین بهره برداری از پروژه احداث مجتمع فرهنگی هنری دیواندره با زیربنای سه هزار و 382 مترمربع و با اعتبار 49 میلیارد ریال را از دیگر اقدامات حوزه فنی و اجرایی سال 94 این اداره کل برشمرد.
وی بهره برداری از پروژه احداث مجموعه ورزشی ایثارگران سنندج با زیربنای پنج هزار و 595 مترمربع و با اعتبار هزینه شده ی 76 میلیارد ریال و بهره برداری از پروژه احداث بیمارستان 35 تختخوابی سروآباد با زیربنای سه هزار و 589 مترمربع و با اعتبار هزینه شده 85 میلیارد ریال را از دیگر اقدامات حوزه عمرانی راه و شهرسازی کردستان در سال 1394 است.
وی بهره برداری از پروژه احداث مرکز سنجش مهارت کارآموزان سنندج در سال 95 با زیربنای هفت هزار و 562 متر مربع و با اعتبار هزینه شده ی 89 میلیارد ریال را از دیگر اقدامات راه و شهرسازی در حوزه عمرانی ذکر کرد.
به گفته او در سال 95 پروژه احداث بیمارستان دهگلان با زیربنای سه هزار و 353 متر مربع و با اعتبار 111 میلیارد ریال نیز مورد بهره برداری قرار می گیرد.
کاظمی به پروژه هایی که در سال 1396 در صورت تامین اعتبار لازم به بهره برداری خواهند رسید نیز اشاره کرد و گفت: پروژه احداث ساختمان انتقال خون کردستان، ساختمان فرمانداری سقز، احداث ساختمان فرمانداری بیجار، ساختمان فرمانداری دهگلان، پروژه احداث مرکز آموزش فنی و حرفه ای سقز و پروژه احداث مرکز آموزش فنی و حرفه ای کامیاران از جمله پروژه هایی است که در صورت تخصیص اعتبارات لازم در سال 96 به بهره برداری خواهند رسید.
وی اظهار کرد: پروژه های احداث بیمارستان 217 تختخوابی سقز و احداث بیمارستان 97 تختخوابی بانه، هم اکنون درحال اجراست و در صورت تامین منابع مالی لازم، بیمارستان بانه در سال 95 و بیمارستان سقز نیز در سال96 مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
3020