به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محسن بیگلری ظهر امروز در نشست مجمع نمایندگان کردستان با رؤسای دانشگاهها و مراکز عالی استان که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه کردستان را به عنوان قطب علمی استان قبول دارم و برگزاری این نشست را برای ایجاد تعامل هرچه بیشتر نمایندگان با بدنه دانشگاهی در استان به فال نیک میگیریم.
وی با بیان اینکه بدنه دانشگاهی میتواند نقش مهمی در ایجاد تحول و توسعه در بخشهای مختلف داشته باشد، گفت: مجمع نمایندگان استان این انتظار را از جامعه دانشگاهی دارند که بیش از پیش و در تمام حوزهها از نظر فکری و ارائه راهکارهای توسعهای کمک کار نمایندگان باشند.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز توقعات زیادی از نمایندگان مردم در مجلس در استان کردستان وجود دارد، اما ما در مرکز قدرت بسیار غریب هستیم.
بیگلری در ادامه با اشاره به وعدههای تحقق نیافته دولت تدبیر و امید در کردستان گفت: در دولت یازدهم بیشترین وعدهها به مردم کردستان داده شد ولی کمترین عمل را شاهد بودیم.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاههای ما باید اتاق فکری برای همه بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای کاربردی و قابل عملیاتی باشند.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی به نامگذاری استان کردستان به عنوان استان فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: جامعه دانشگاهی برای تبدیل این شعار به عمل چه گامهایی را برداشتهاند.
* فرهنگی بودن کردستان در حد شعار باقیمانده است
به گفته بیگلری، فرهنگی بودن کردستان با گذشت هفت سال از سفر تاریخی مقام معظم رهبری در کردستان در حد یک شعار باقیمانده و اقدام چندانی برای تبدیل از شعار به عمل صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان تمام توان خود را برای ایجاد بسترها و استفاده از ظرفیتها در راستای توسعه کردستان بهکار گرفتهاند، خاطرنشان کرد: معتقدیم توسعه از بستر دانشگاه صورت میگیرد و بر همین اساس آمادگی هرگونه همکاری را با جامعه دانشگاهی در استان داریم.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز با تلاش نمایندگان در مجلس شاهد بکارگیری برخی از نیروهای کردزبان در برخی پستها مهم در سطح کشور هستیم و امیدواریم با بهرهگیری از ظرفیت بانک اطلاعاتی دانشگاههای استان بتوانیم افراد شاخص را برای بهرهگیری از ظرفیت آنها شناسایی و استفاده کنیم.
بیگلری بر افزایش ارتباط مسؤولان دانشگاهی با نمایندگان در مجلس شورای اسلامی در سطح استان تأکید کرد و گفت: به واسطه همین تعامل بسیار خوب در شهرستان سقز شاهد ارتقای سطح آموزش عالی به دلیل پیگیریهای جدی بودیم.
وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد سقز یک رشته در مقطع ارشد نداشت ولی الان هشت رشته ارشد دارد و دانشگاه پیام نور این شهرستان نیز از یک رشته ارشد به 4 رشته ارتقا پیدا کرده است.
* توسعه ارتباطات بین مراکز دانشگاهی ضروری است
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی توسعه ارتباطات در بین مراکز دانشگاهی در استان را از دیگر نیازهای ضروری عنوان کرد و افزود: باید با ایجاد تعامل در بین مراکز دانشگاهی بستر را برای تلاش بیش از پیش در مسیر توسعه آموزش عالی در کردستان فراهم سازیم.
بیگلری خاطرنشان کرد: متأسفانه ارتباط بین مراکز دانشگاهی در سطح استان بسیار ضعیف است و همین عدم ارتباط موجب شده که یک تقابل ناصحیح در بین آنها شکل بگیرد.
وی برگزاری کارگاههای آموزشی کاربردی را از دیگر نیازهای مهم استان در بدنه جامعه دانشگاهی دانست و گفت: کیفیتبخشی در مراکز آموزش عالی استان باید بر کمیت ارجحیت داشته باشد.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه کردستان از نظر شاخص مراکز آموزش عالی نیز با میانگین کشوری فاصله دارد، اظهار داشت: وجود 100 مرکز دانشگاهی در استان ضروری است اما با کمبود جدی در این حوزه مواجه هستیم که انتظار داریم دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر بیش از پیش به این بخش ورود پیدا کند.
انتهای پیام/79002/ت40
∎