شناسهٔ خبر: 15105005 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مهر ماه 122 کلاس درس به کلاس‌های درس کرمانشاه اضافه می‌شود

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه از اضافه شدن 122 کلاس درس جدید به مجموعه کلاس‌های درس مدارس این استان با آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

صاحب‌خبر -

مرزبان نظری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه مهر ماه امسال 15 پروژه آموزشی، ورزشی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تحویل خواهد شد، گفت: این پروژه‌ها شامل 122 کلاس درس هستند.

 نظری زیربنای این 15 پروژه را 23 هزار و 400 مترمربع اعلام کرد و افزود: برای ساخت این پروژه‌ها حدود 30 میلیارد تومان هزینه شده است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه بیشتر این پروژه‌ها مربوط به شهرستان کرمانشاه هستند، گفت: همچنین پروژه‌هایی در شهرستان‌های قصرشیرین، سنقروکلیایی و اسلام‌آباد غرب به بهره‌برداری خواهد رسید.

نظری در ادامه با اشاره به وجود 63 پروژه در دست اجرا در استان گفت: این پروژه‌ها شامل 375 کلاس درس بوده و در زیربنای 63 هزار و 420 مترمربع در دست ساخت هستند.

نظری با بیان اینکه بر اساس برآوردهای صورت گرفته برای تکمیل این پروژه‌ها حدود 30 میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است، گفت: در خصوص جذب اعتبارات استانی نیازمند کمک مسئولین هستیم.

نظری در ادامه با اشاره به وجود 21 پروژه نیمه تمام در استان کرمانشاه گفت: این پروژه‌ها در حال حاضر به دلیل نبود اعتبار تعطیل هستند.

نظری در ادامه تعداد کلاس‌های درس پروژه‌های نیمه‌تمام استان کرمانشاه را 153 کلاس درس دانست و افزود: این پروژه‌ها 32 هزار مترمربع زیربنا دارند و برای اتمام آنها 32 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

نظری با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام در استان پراکنده هستند، گفت: خیرین می‌توانند با پرداختن 30 درصد از هزینه‌های ساخت این پروژه‌ها آنها را به نام خود و یا هر نام دیگری که تمایل داشته باشند، نامگذاری کنند.       

انتهای پیام

برچسب‌ها: