به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، شاپور محمد زاده صبح امروز در جریان بازدید هسته گزینش آموزشوپرورش اظهار داشت: سالانه بین 110 تا 120 هزار پرونده گزینش در وزارت آموزشوپرورش بررسی میشود.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حجم بیشتری از میانگین سالانه از پروندههای گزینش آموزشوپرورش در هیئت گزینش این وزارتخانه بررسی شد؛ از بررسی بیش از 135 هزار پرونده گزینش در این سال خبر داد و تصریح کرد: بهطورمعمول بالغبر 50 الی 60 درصد از این پروندهها مربوط به مدارس غیردولتی است.
مدیرکل دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزشوپرورش افزود: بیشترین پرونده گزینش در آموزشوپرورش برای مدارس غیردولتی است؛ چراکه معلمان این مدارس ثابت نیستند و ایجاب میکند که چنین باشد.
محمد زاده با اشاره به اینکه ورود و خروج در این بخش (مدارس غیردولتی) زیاد است و برخی از معلمان این مدارس پس از مدتی، شغل دیگری انتخاب میکنند و عدهای نیز در این مدارس پارهوقت هستند عنوان کرد: به همین سبب نیز پرونده گزینش در این بخش (مدارس غیردولتی) زیاد است.
وی با اشاره به اینکه باقیمانده پروندههای گزینش مربوط به مدارس و مراکز دولتی آموزشوپرورش است خاطرنشان کرد: در کنار این پروندهها یکسری پروندههای پروژهای گزینش در وزارت آموزشوپرورش وجود دارد که نمونه آن پروندههای مربوط به پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان یا استخدامهای جدید آموزشوپرورش بر اساس ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان است.
مدیرکل دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزشوپرورش افزود: هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزشوپرورش در کنار این نوع بررسی پروندهها، پروندههایی نیز بابت تبدیل وضعیتها دارد که همهساله انجام میشود و درمجموع با احتساب همه این پروندهها، سالانه بهصورت میانگین 120 هزار پرونده گزینش در وزارت آموزشوپرورش بررسی میشود.
انتهای پیام/
∎