به گزارش
ايفدونا - Ifdona
،به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی کردستان، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی گفت: لازم است چک لیست پایش عملکرد کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه با هدف مطابقت هرچه بیشتر با شاخص های ارزشیابی عملکرد سازمان غذا و دارو بازنگری شود.
در همین راستا جلسه ای توجیهی با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، در مرکز بهداشت شهرستان سقز برگزار شد.
مهندس قصری در جلسه مذکور سیاست های کلی سازمان غذا و دارو در زمینه تأمین ایمنی مواد غذایی و نحوه نظارت بر واحدهای تولید و عرضه خوراکی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تشریح کرد و کارشناسان مربوطه نقطه نظرات خود را در جهت بهبود هرچه بیشتر روند فعالیت ها اظهار کردند.
در همین راستا جلسه ای توجیهی با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، در مرکز بهداشت شهرستان سقز برگزار شد.
مهندس قصری در جلسه مذکور سیاست های کلی سازمان غذا و دارو در زمینه تأمین ایمنی مواد غذایی و نحوه نظارت بر واحدهای تولید و عرضه خوراکی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تشریح کرد و کارشناسان مربوطه نقطه نظرات خود را در جهت بهبود هرچه بیشتر روند فعالیت ها اظهار کردند.