موسی ظهیری، اظهار کرد: این دست آوردهادر زمينه توزيع داروهاي خاص، مساعدت هاي مالي به افراد داراي بيماري هاي خاص، مبارزه با قاچاق كالاهاي سلامت محور از طريق مشاركت در بازديدهاي مشترک از سطح داروخانه ها، عطاري ها، سطح عرضه آرايشي و بهداشتي و آرايشگاه هاي زنانه است.
وی ادامه داد: همچنین كسب رتبه اول كشوري در سال هاي 93 و 94 دربين معاونت هاي غذا و دارو كل كشور، راه اندازی سامانه توزيع دارو، نظارت بر توليد و واردات محصولات غذايي و بهداشتي، نظارت بر فعاليت داروخانه ها و مراكز پخش و توزيع دارو نیز از دیگر دستاوردهای معاونت غذا و داروی اهواز است.
مسوول بازرسی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: آموزش بازديد كنندگان و پاسخگويي به سوالات مربوط به محصولات غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي ، دارو، مكمل و غيره نیز روزانه بیش از 200 نفر بازديد كننده داشته ایم.
ظهیری افزود: نمايش انواع فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي قاچاق و غیر مجاز، معرفي سامانه www.ttac.ir و برچسب اصالت و سلامت وزارت بهداشت به عنوان علامت كالاهاي مجاز و آموزش نحوه استفاده از سامانه و نحوه استعلام كد اصالت از طريق گوشي همراه و استعلام كد رهگيري از طريق اتصال به اينترنت به بازديدگنندگان توسط كارشناس تخصصي مديريت نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي صورت گرفت.
وی تصریح کرد: نمايش و معرفي نشانگر رنگي تغذيه اي روي ليبل محصولات غذايي و آشاميدني و آموزش نحوه بهره برداري از اين نشانگر به ارباب رجوع و توزيع پمفلت مربوط به نشانگر مذكور بين مراجعين نیز انجام شد.
ظهیری در پایان افزود: معرفي سامانه 1490 به عموم مراجعين به منظور آشنايي با مركز پاسخگويي به سولات دارويي شامل نحوه مصرف، عوارض جانبي، موارد منع مصرف و غيره و توزيع برشور مربوطه هم صورت گرفت.