شناسهٔ خبر: 15086660 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان غذا و دارو - قدیمی | لینک خبر

کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

تدوین اصول و تکنیک های تخصصی نمونه براری

کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط اصول و تکنیک های نمونه برداری محصولات آرایشی و بهداشتی به منظور ایجاد وحدت رویه در دست تدوین می باشد.

صاحب‌خبر -

مهندس حسن کاکویی، کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگارپایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " از تدوین اصول و تکنینک های تخصصی نمونه براری خبر داد.

وی افزود: با توجه به راه اندازی سامانه الکترونیک مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت محور (TTAC) و تقویت جایگاه مسئولین فنی شرکت های مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در تامین، تضمین  و ایمنی محصولات ضوابط اصول و تکنیک های نمونه برداری محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی در حال تدوین میباشد.

مهندس کاکویی اظهار داشت: ضوابط اصول و تکنیک های نمونه برداری محصولات آرایشی و بهداشتی به منظور ایجاد وحدت رویه و با سه رویکرد علمی، اجرایی، حقوقی و طراحی برنامه های آموزشی در اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی در دست تدوین می باشد.

انتهای پیام/