شناسهٔ خبر: 15088839 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

شی جینپینگ مخالفت چین را با استقرار سامانه تاد در کره جنوبی به اوباما اعلام کرد

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری صدا و سیما؛   شی جینپینگ رئیس جمهور چین  اعلام کرد با استقرار سامانه ضد موشکی آمریکا در کره جنوبی مخالف است و از آمریکا خواست منافع امنیتی راهبردی چین را محترم بشمارد.
شی جینپینگ این اظهارات را شنبه در دیدار با باراک اوباما همتای آمریکایی خود در هانگجو مرکز استان ژجیانگ چین که امروز یکشنبه میزبان اجلاس سران گروه 20 است، عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از هانگجو، شی جینپینگ اعلام کرد که چین از خلع سلاح‌ هسته‌ای شبه جزیره کره و حفظ صلح و ثبات شبه جزیره کره همچنین حل و فصل مشکلات از طریق گفتگو و رایزنی حمایت می کند.
رئیس جمهور چین از همه طرف‌های مربوط خواست از هر اقدامی که ممکن است باعث افزایش تنش‌های منطقه‌ای شود، خودداری کنند و تلاش‌های جمعی انجام دهند تا اوضاع در مسیر درست خود قرار گیرد.
شی جینپینگ تأکید کرد چین با استقرار سامانه ضد موشکی تاد توسط آمریکا در کره جنوبی مخالف است.
وی افزود چین با هر گونه دخالت خارجی در امور داخلی خود به نام حقوق بشر مخالف است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از هانگجو، شی جینپینگ گفت چین اهمیت زیادی برای حفاظت از حقوق بشر و ترویج آن قائل است و آزادی مذهبی را برای همه شهروندان خود بر اساس قانون تضمین می کند.
وی افزود دستاوردهای چین در زمینه حقوق بشر بر همگان آشکار است و چین آماده است بر مبنای برابری و احترام متقابل با دیگر کشورها درباره حقوق بشر گفتگو کند.