شناسهٔ خبر: 15075691 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نخست وزیر کانادا: دیوارکشی به نفع طبقه متوسط جامعه نیست

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل   خبرگزاری صدا و سیما   به نقل از  خبرگزاری فرانسه از هانگجو، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در سخنانی در هانگجو با انتقادی آشکار از دونالد ترامپ، نامزد جمهورخواهان در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا، گفت دیوار کشی به نفع طبقه متوسط جامعه نیست. 
 نخست وزیر کانادا امروز در سخنانی در نشست گروه20(بیست اقتصاد بزرگ واصلی جهان)، که در شهر هانگجو چین برگزار شده است گفت: همه ما می دانیم که انزوا، دیوار کشی یا اینکه خود را در خود حبس کنیم نه فرصت ساز است و نه زمینه را برای رشد اقتصادی و سود رسانی به طبقه متوسط جامعه فراهم می کند.
ترودو در سخنان خود خواستار مبارزه با گفتمانی شد که ایجاد چند دستگی و ترس می کند. نخست وزیر کانادا خاطر نشان کرد ما باید برای تقسیم هر چه بهتر مزایای جهانی شدن در بین مردم تلاش کنیم.چون واقعیت آن است که طبقات متوسط جامعه اکنون بیشتر از هر زمانی کار می کنند اما از این وضعی که هستند خارج نمی شوند.
جاستین ترودو، افزود احساس عمومی این است که اقتصاد جهانی و جهانی شدن در چند دهه گذشته تنها به نفع گروه اندکی از مردم جهان تمام شده است. همین امر هم باعث شده است که افکار عمومی درکشورهای مختلف جهان اکنون رویکردی مخالف با تجارت آزاد داشته باشند.