به گزارش ایرنا، مدتی است که متخصصان نظامی چین کار بر روی بهبود سامانه های موشکی زمین به هوای این کشور را آغاز کرده اند و برخی از این سامانه ها که به روز و کارآمدتر نیز شده اند، هم اکنون در اختیار نیروهای نظامی بویژه نیروی هوایی این کشور قرار گرفته است.
وزارت دفاع چین در این خصوص مطلبی را در تارنمای خود منتشر کرده که ضمن تایید ارتقای سامانه های موشکی، دلیل اجرای این طرح را چالش هایی دانست که آمریکا پیش روی این کشور قرار داده است.
در بخشی از این گزارش آمده است که چین با چالش های زیادی از سوی آمریکا در دریای جنوبی روبرو است و از سوی دیگر آمریکا درصدد استقرار سامانه پیشرفته «تاد» در خاک کره جنوبی است که تقویت نیروی هوایی و بهبود سامانه های موشکی در همین راستا صورت گرفته است.
این وزارتخانه افزوده است که سامانه های ضد موشکی، سامانه های دفاعی هوایی و موشک های زمین به هوا که ساخت داخل می باشد تقویت شده و تجهیزات ذی ربط در اختیار نیروهای موشکی کشور قرار گرفته است.
بنابر گزارش های دریافتی، پکن تلاش کرده است تا در جریان ساخت و توسعه این سامانه ها قدرت تهاجمی، رزمی و تخریبی آنها را افزایش دهد و به همین سبب پیش بینی می شود که این کشور در آینده چالش های بیشتری را در رویارویی با ژاپن، آمریکا و کره جنوبی در شبه جزیره کره و دو دریای شرقی و جنوبی چین شاهد باشد.
چین اعلام کرده است که نبردهای آینده فقط هوایی نیست و نباید به دنبال موشک های جنگنده ها بود؛ به همین دلیل کشور یک سامانه جامع موشکی ایجاد کرده است که بتواند ضمن رهگیری موشک ها آنها را هدف قرار داده و منهدم کند.
وزارت دفاع چین تصریح کرده است: در چنین شرایطی ما کوشش کرده ایم سامانه های موشکی در اختیار بگیریم که هم برای زمان دفاع و هم برای حمله مورد استفاده خواهد بود.
برآوردها نشان می دهد که چین ضمن استفاده از فناوری داخلی از تجهیزات خارجی هم برای ساخت سامانه های موشکی «اچ کیو 9»، «اچ کیو 6» و «اچ کیو 12» استفاده کرده است.
روزنامه «ساوت چاینا» از هنگ کنگ نیز در گزارشی اعلام کرده است که چین به طور مشخص سامانه دفاعی و تهاجمی ضد موشکی را ایجاد کرده است که بتواند توان رویارویی با سامانه موشکی پیشرفته آمریکایی تاد را داشته باشد که تا پایان سال 2017 میلادی در کره جنوبی آرایش داده خواهد شد.
آساق**231**1597
آمادگی کامل چین برای رویارویی با سامانه «تاد» آمریکا
پکن - ایرنا - تازه ترین گزارش ها نشان می دهد که چین با توسعه سامانه های موشکی زمین به هوای خود شرایطی را فراهم کرده است که می تواند در برابر سامانه پیشرفته آمریکا موسوم به «تاد» که قرار است در کره جنوبی مستقر شود، به بهترین شکل ممکن از خود دفاع کند.
صاحبخبر -