به گزارش ایسنا، یحیی رحمتی در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی، گفت: سال 84 که اولین دوره این جشنواره آغاز شد کسی باور نمیکرد بتواند به نقطهای برسد که همواره از آن بهعنوان جشنوارهای بینظیر یاد شود.
وی افزود: روز گذشته با حضور 120 هزار نفر رکورد بیشترین بازدید از یک جشنواره در کشور توسط جشنواره ملی آش ایرانی شکسته شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: سال گذشته جشنواره غذای جاده ابریشم نیز در کنار این جشنواره برگزار شد که امسال بهعنوان جشنوارهای جداگانه هفته اول مهرماه برگزار خواهد شد و جزو معدود جشنوارههایی است که در سایت سازمان جهانی گردشگری معرفی شده است.
وی اظهار کرد: امسال برای شرکت در این جشنواره 12 کشور اعلام آمادگی کردهاند و امیدواریم در مهرماه نیز شاهد همین شکوه و استقبال برای میزبانی از این جشنواره باشیم.
شهردار زنجان نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه دبیرخانه جشنواره ملی آش ایرانی از ماهها پیش فعالیت خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: امسال همه استانها هم در زمینه آش و هم صنایعدستی حضور داشتند. همچنین از زنجان 180 گروه برای شرکت در جشنواره اعلام آمادگی کردند که پس از گذراندن مرحله مقدماتی تعداد محدودی به مرحله ملی راه یافتند.
حبیبالله ملایییگانه با اعلام اینکه دوازده کمیته تخصصی اجرایی در این جشنواره فعال بود، یادآور شد: هشت استان در طول جشنواره به اجرای برنامههای تخصصی پرداختند تا در این جشنواره خوشمزه فرصتی برای رقابت سالم فراهم شود.
این مسئول عنوان کرد: آش بهانهای برای دورهمی بود تا علاوه بر بوی آش، بوی مهربانی، همدلی و وحدت در همه جا احساس شود.
وی تاکید کرد: همزمان با این جشنواره برنامه مشابهی در کارخانه کبریت نیز برگزار شد تا فرصت مناسبی برای استفاده از برنامههای فرهنگی برای گردشگرانی که به زنجان آمدهاند و بیش از یک شبانه روز برای رسیدن به زنجان، در راه بودند فراهم شود.
به گزارش ایسنا، در حاشیه این مراسم از برگزیدگان یازدهمین جشنواره آش تقدیر شد و بتول نقدی از ایلام با آش مانشت توانست رتبه نخست فهیمه صالحی از کرمانشاه با آش عباسعلی و فهیمه صمصامی از زنجان با آش ترش توانستند رتبه دوم این جشنواره را کسب کنند. همچنین پری خواجهحسنی از کرمان و مهناز امیراصلانی با آش دندونک توانستند رتبه سوم را کسب کنند.
در بخش صنایعدستی نیز یوسف نقیلو از زنجان در رشته قلمزنی رتبه نخست، سمیه ایرانیان از فارس با رشته تراش سنگهای قیمتی رتبه دوم، سیدیونس کاظمی از شهرکرد با رشته خاتمکاری روی چوب رتبه سوم را کسب کرد.
غرفه گلیم استان گلستان نیز به سرپرستی رحیمه رحیمی به عنوان غرفه برتر اخلاق شناخته شد؛ همچنین از نیما ذاکری در رشته سراجی سنتی از کهگیلویه و بویراحمد بهعنوان هنرمند برگزیده تقدیر به عمل آمد. همچنین در این جشنواره از برگزیدگان جشنواره سفره و سبزهآرایی با عنوان خلعت بهار و هنرمندان صنایعدستی دارای نشان ملی مرغوبیت کالا نیز تقدیر شد.
انتهای پیام