شناسهٔ خبر: 15063980 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جشنواره آش ایرانی، قابل مقایسه با جشنواره های بین المللی غذاست

زنجان - ایرنا - داور بین المللی جشنواره ملی آش ایرانی گفت: جشنواره آش ایرانی، در کنار کاستی هایی که دارد، قابل مقایسه با جشنواره های بین المللی غذاست.

صاحب‌خبر -

ولی الله مفیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از کاستی این جشنواره، فضای کم آن برای گنجایش انبوه استقبال کنندگان و بازدیدکنندگان است.
وی یادآورشد: به مرور با مدیریت بهتر برگزاری این جشنواره، کیفیت آن می تواند بهتر از جشنواره های بین المللی غذا در جهان شود.
مفیدی به کیفیت آش های پخت شده در جشنواره یازدهم اشاره و اظهار کرد: کیفیت جشنواره آش امسال بسیار خوب بود و هر چه زمان پیش می رود، مردم مجرب تر و در کار خود ماهر تر می شوند و نتیجه کار آنان، در کیفیت پخت آش تاثیر می گذارد.
این داور بین المللی یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی گفت: امسال داوری جشنواره با سبک و سیاق جشنواره های بین المللی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: با کد گذاری بر روی شرکت کنندگان، آش ها بدون حضور آشپزها، داوری شد و داوران با خیال راحت و بدون هیچ نوع ملاحظه ای به کار قضاوت آش پرداختند.
مفیدی ادامه داد: امسال در جشنواره یازدهم، نزدیک 250 آش داوری شد که در مرحله پیش داوری 180 نوع آش و مابقی در ادامه در مرحله نهایی مورد ارزیابی قرار گرفت.
این داور بین المللی جشنواره آش گفت: آشپزهایی که در این جشنواره حضور پیدا می کنند، دست خالی به شهرهای خود باز نمی گردند و در کنار تجربه ای که برای پخت آش خود به دست می آورند، از مسئولان جشنواره هم، لوح تقدیر و هدیه ای دریافت می کنند.
وی اضافه کرد: برندگان جوایز خود را دریافت می کنند، سایر شرکت کنندگان نیز لوح تقدیری دریافت می کنند که به اتکای آن می توانند نشان دهند که در این جشنواره حضور داشته اند و به آن ببالند.
یازدهمین دوره جشنواره ملی آش ایرانی از هشت تا 13 شهریور در زنجان برگزار شد.
3001/6085