شناسهٔ خبر: 15086656 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مدیرعامل اموال تملیکی خبر داد

165 دستگاه پورشه، بنز، ب ام و، هامر و فورد در انتظار تعيين تكليف

خبرگزاری میزان- مدير عامل سازمان اموال تمليكی، از صادرات مجدد ٢٨ پورشه متروكه توسط صاحب كالا خبر داد و گفت: ١٣٧ دستگاه خودرو لوكس برای صادرات مجدد در شرف تعيين و تكليف است.

صاحب‌خبر -
28 پورشه متروکه در انتظار صادرات مجدد / لوکس های قاچاق در انتظار تعیین تکلیفبه گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، امين دليری در نشست خبری خود به مناسبت  هفته دولت ، اظهار كرد: حدود ٢٨ پورشه با حجم موتور بيش از ٢٥٠٠ سی سی با اقدامات بسيار مناسب و دريافت تعهد، خودرو متروكه در اختيار صاحب كالا برای صادرات مجدد قرار داده خواهد شد.

وی افزود: در كنار ٢٨ دستگاه پورشه، ١٣٧ دستگاه خودرو متروكه پورشه، بنز، ب ام و، هامر و فورد در انتظار تعيين تكليف صادرات مجدد هستند.

معاون وزير اقتصاد ودارايی  يادآور شد: بيش از ٣٤٠ دستگاه خودرو با حجم موتور ٢٥٠٠ سی سی در اختيار اين سازمان وجود دارد، كه در صورت تاىيد صلاحيت استاندارد و اعلام مسئولين شماره گذاری امكان فروش در داخل كشور را دارند.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی، در رابطه با واردات شورولت گفت: واردات شورولت ممنوع است و اگر خودرويی در مرز وجود داشته باشد مرجوع می شود.

دليری با بيان اينكه كالای كشف شده و در اختيار دولت قرار داده شده ديگر نام قاچاق بر ان اتلاق نمی‌شود. گفت: در اقتصاد قانون عرضه و تقاضا وجود دارد و زمانی كه تقاضا برای كالای قاچاق وجود داشته باشد و بی تفاوتی از سوی خريدار وجود داشته باشد، نمی‌توان آنچنان با كالای قاچاق مبارزه كرد و نياز به فرهنگ سازی وجود دارد.

وی خاطرنشان كرد: اكثر افراد در انتظار امحای خودرو لوكس هستند اما با توجه به قانون، خودرو به دليل فسادناپذيری، دوام بالا و امكان صادرات مجدد، صادرات بر امحا ترجيح داده شده است.

مديرعامل سازمان اموال تمليكی با تاكيد بر اينكه دنيا قاچاق و ميزان واردات رسمی را با تعرفه كنترل كرده است، بيان كرد: ميزان كالای قاچاق در سال گذشته ١٥/٥ ميليارد دلار بوده كه قاچاق خروجی در حدود ١ ميليارد دلار است.

وی از راه اندازی و انصال سامانه بكپارچه واردات و صادرات در مهرماه خبر داد و گفت: ارزش اموال منقول كه در اختيار اين سازمان فرار گرفته  در سال ٨٩، ٨٤٥  ميليارد، سال ٩٠، ١٠٦٢ ميليارد، سال ٩١، ١٣٦٢ ميليارد، ٩٢، ٢٤١٧ ميليارد، سال ٩٣، ٢٤٩٠ ميليارد و سال ٩٤، ٢٤٥٦ ميليارد ريال است.

دليری افزود: همچنين در سال ٨٩، ١٧٢ ميليارد، سال٩٠، ٣٢٥ ميليارد، سال ٩١، ٤٧٦ ميليارد، سال ٩٢، ٦٢٥ ميليارد، سال ٩٣، ٧٥٦ ميليارد و سال ٩٤، ١٤١٢ ميليارد ريال اموال غير منقول در اختيار اين سازمان قرار گرفته است.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی، در رابطه با میزان اموالی که توسط این سازمان به فروش رسیده است، خاطرنشان کرد: در سال 89، 1017 میلیارد، سال 90، 1388 میلیارد، سال 91، 1839 میلیارد، سال 92، 3047میلیارد، سال 93، 3205 میلیارد و سال 94، 3868 میلیارد ریال کالا توسط سازمان اموال تملیکی به فروش رسیده است.

دلیری میزان کشفیات در سال جدید را 2.5 برابر سال گذشته اعلام کرد و گفت: 147 هزار و 115 متر مربع در تمام استان ها فضای انباری در اختیار این سازمان است که در سال گذشته 13 هزار متر مربع به فضای انباری این سازمان افزوده شده است، که از این میزان 62 هزار متر مربع انبار به صورت اجاره ای در اختیار سازمان اموال تملیکی است که سالیانه 6 میلیارد تومان هزینه اجاره انبارها است.

کالایی منهدم می‌شود که ارزش مصرف انسانی نداشته باشد

وی بیان کرد: ارزش کالاهای انهدامی در 5 ماهه نخست سالجاری 305 میلیارد ریال است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد 187 درصدی مواجه شده است، لازم به ذکر است که انهدام زمانی انجام می شود که حکم قطعی برای کالا ارائه شود و در برخی موارد این خرده گرفته می شود که چرا برخی از این کالاها به مصرف انسانی نمی رسد، که در این رابطه می توان گفت، کالایی انهدام می شود که ارزش مصرف انسانی ندارد.

دلیری در رابطه با میزان فروش کالای متروکه، گفت: در سال 94 30 هزار میلیارد ریال کالای متروکه که اعاده شده که میزان فروش کالای متروکه بیشتر از کالای قاچاق است.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در پاسخ به این سوال که آیا درخواست سازمان غذا و دارو مبنی بر فروش برخی داروها عملیاتی شده است، تاکید کرد: تا به امروز دارویی به فروش نرسیده و در برنامه فعلی این سازمان فروش دارو و اسباب بازی مطرح نیست.

وی همچنین در رابطه با تفاهم نامه این سازمان با گمرک گفت: تفاهمی صورت گرفته تا گمرک انبار در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار دهد اما تا به امروز  این موضوع عملی نشده است.

دلیری در پاسخ به این سوال که چه میزان از اموال بابک زنجانی و امیرمنصور آریا در اختیار این سازمان قرار داده شده است، با اشاره به اینکه تا به امروز اموال زنجانی به این سازمان ارائه نشسده است، گفت: طبق قانون قوه قضائیه این امکان را دارد که به طور مستقیم اموال بابک زنجانی را در اختیار سازمان هایی همچون وزارت نفت که از زنجانی طلب دارند، قرار می دهند.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی، افزود: حدود 23 پلاک ثبتی از 40 پلاک متعلق به امیر منصور آریا به ارزش 122 میلیارد تومان به فروش رسیده است که 17 پلاک ثبتی دیگر ارزشی در حدود 100 میلیارد تومان ارزش دارد، از سوی دیگر سهم امیر منصور آریا از شرکت فولاد خوزستان در حدود 423 میلیارد تومان ارزش گذاری شده است که در حال رایزنی با بانک ملی هستیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کالای متروکه یا به اصطلاح قاچاق در بورس به فروش می رسد، گفت: مجوز های لازم در این زمینه دریافت شده است و چند دستگاه خودرو در بورس کالا به فروش رسیده است که صاحبان خودرو با دریافت سند اعاده از گمرک کالای فروخته شده در بورس را پس گرفته اند، از این رو به دنبال آن هستیم تا کالایی در بورس عرضه شود که سند اعاده برای آن صادر نشود.

دلیری در رابطه فروش اموال مازاد بانک ها از سوی سازمان اموال تملیکی، خاطرنشان کرد: در برنامه ششم توسعه مصوبه ای در رابطه با فروش اموال مازاد بانک ها توسط سازمان اموال تملیکی گنجانده شد که با آن مخالفت هایی صورت گرفته است.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در انتها، تاکید کرد: انبارهای اطراف تهران برای مبارزه با قاچاق کالا شناسنامه دار خواهند شد زیرا، حجم اعظم کالاهای قاچاق در انبارهای اطراف تهران نگهداری می شوند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: